Jedna od naljepših

Ona kao da ne stari: Iako u mirovini i dalje osvaja bikini kombinacijama u kojima se najljepše osjeća

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio zablistala je u plavom bikinijuna plaži u Malibuu koje je jedno od njezinih omiljenih mjesta za provođenje slobodnog vremena.

Umirovljena anđelica Victoria's Secreta Alessandra Ambrosio pokazala je kako bi se bez problema i u bilo kojem trenutku mogla vratiti na modne piste, a da se uvjerimo u to, dovoljan je samo jedan pogled na njezinu najnoviju objavu na Instagramu. 

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 uvijek wow! Otvor ispod grudi ove obožavane manekenke otkrio je njezinu savršenu građu tijela po kojoj je poznata

39-godišnja Alessandra u plavom je bikiniju uživala na jednoj od plaža u Malibuu koje su omiljene ljetne lokacije brojnim poznatima pa tako i slavnoj Brazilki.

"Prelijepa si", "I više nego savršena", "Želim igrati odbojku s tobom", "Oduzimaš dah", "Wow, uvijek ću biti u tvom timu Ale", "Podižeš temperaturu", "Ja tebe volim", samo su neke od tisuća komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra je osim uspješne karijere modela uspjela ostvariti i želju da postane majke, pa tako ima 11-godišnju kći Anju i 8-godišnjeg sina Nou koje je dobila s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom s kojim je raskinula 2018. godine.

Nedugo nakon toga u noćnom je izlasku upoznala talijanskog poduzetnika Nicolu Oddija s kojim je i danas u sretnoj vezi.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) Diletta Leotta (Foto: Instagram) +0 Diletta Leotta (Foto: Instagram) Celebrity Najljepša novinarka ponovno sama? Sve su glasnija šuškanja o krahu ljubavi nje i snagatora kojeg je ljubila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene