uspješna ljepotica

Prodala je 10.000 badića u mjesec dana jer ih je ona sama reklamirala, a u drugoj trudnoći je rasturila na najgledanijoj reviji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio ne bavi se više manekenstvom, odnosno reklamira samo svoju liniju kupaćih kostima.

Brazilska ljepotica Alessandra Ambrosio (39) umirovila se iz manekenske karijere, no njezina figura je i dalje savršena. 

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 3 pozirala u donjem rublju Ljepota jedne od najuspješnijih manekenki današnjice ne blijedi ni s godinama: ''Jednostavna, ali tako moćna''

Alessandra je provela subotu na plaži u kalifornijskom gradu Santa Monici, a mamila je uzdahe u seksi bikiniju koji iz njezine linije kupaćih kostima. Upravo se tome biznisu posvetila i odlučila se ostaviti svijeta mode, no rado pozira u svojim kreacijama kako bi ih što bolje promovirala. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Late summer days 🌅💫

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Liniju badića je pokrenula sa svojom sestrom, a u poduzetničkim vodama se pronašla još 2004. kada je svoju kolekciju nazvala Alessandra Ambrosio by Sais. U mjesec dana na tržištu prodalo se čak 10.000 kupaćih kostima jer ih je ona sama reklamirala. Sada njezina linija nosi naziv GAL Floripa.

Koliko je ova brazilska ljepotica jaka, pokazala je i 2011. Nosila je reviju donjeg rublja Victoria's Secret dok je nosila drugo dijete. No ono što je bilo zadivljujuće je što je upravo ona nosila najteža anđeoska krila od svih modela. Težila su 13 kilograma, a Alessandra je rasturila dok samopouzdano koračajući na pisti najgledanije revije koju ju je pratilo nekoliko milijuna ljudi. 

Inače, Ambrosio na Instagramu prati 10.2 milijuna ljudi, a često se nalazi na listama najseksi žena na svijetu.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene