Zna znanje

Ni dana nije ostarjela: Seksi Brazilka svojom pojavom i najnježnije fotografije čini seksepilnima

Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Alessandra Ambrosio (Foto: Instagram) Alessandra Ambrosio (Foto: Getty Images) Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) +1 Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Galerija

Bivša Viktorijina anđelica Alessandra Ambrosio skinula se u badić i dokazala kako je i u 38-godini života prava bomba.

Alessandra Ambrosio jedna je u nizu slavnih brazilskih ljepotica koje su 2000-ih pokorile svijet mode i postale apsolutne vladarice modnih pista. Alessandra je na vrhuncu svoje slave bila jedna od Viktorijinih anđelica, a time i jedna od najljepših i najpoznatijih žena svijeta. 

Pogledaj i ovo Nina Badrić (Foto: Instagram) Fanovi u ekstazi Nina Badrić fotkom u lila badiću zapalila Instagram: "Srce mi uzdiše, da mi je imati ženu kao ti..."

Iako je danas posvećena obitelji i ne šeće više u donjem rublju pred milijunskom publikom, Alessandra i dalje voli snimati golišave fotke i svoje fanove razveseliti pokojim provokativnim selfijem. 

Ljepotica je tako svojom najnovijom objavom zapalila Instagram. Senzualne fotografije Alessandre u nježno ružičastom bikiniju oduzele su dah tisućama njezinih fanova, pa ne čudi što je za jednu od dvije fotke dobila više od 150.000 lajkova.

Iako su fotografije nježne i senzualne više no izravno seksipilne, grudi ove Brazilke našle su se u prvom planu.

U komentarima su joj njezini pratitelji izrazili divljenje te poručili kako je jednako lijepa kao i na početku karijere te da izgleda kao da dana nije ostarila. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌸💫

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene