Alessandra Ambrosio sreću s Nicolom Oddijem našla je nakon prekida s Jamiejom Mazurom.

Galerija


38-godišnja Brazilka Alessandra Ambrosio kao da živi na plaži.

Vezani članci Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Ovi poljupci sve govore: Prekinula je 10-godišnje zaruke i pohrlila u zagrljaj zgodnog Talijana Alessandra Ambrosio (Foto: Prodimedia) Vruće hlačice nikome ne stoje tako dobro kao ovoj zanosnoj Brazilki

Ako netko zna kako uživati u ljetnim aktivnostima cijele godine, onda je to umirovljena Victoria's Secret anđelica i jedna od najljepših žena na svijetu, Alessandra Ambrosio.

A kad ne snima editorijale, okušava se u glumi te ne dizajnira vlastitu liniju kupaćih kostima, zanosna Brazilka odmara sa svojom djecom i dečkom Nicolom Oddijem, a gdje drugdje, nego na plaži.

Vesela družina posljednjih se dana nalazi u susjednoj Italiji, a najviše pažnje privukla je upravo Alessandra u crnom bikiniju u kojem je pokazala kako još uvijek ima vitku liniju te kako na njezinoj stražnjici nema ni grama celulita.

Ipak, 38-godišnjakinja malo se opustila nego u vrijeme Victoria's Secret dana, pa joj se lagano nazirao trbuščić, no i dalje bi joj na izgledu pozavidjele i puno mlađe žene. Naravno, fotografije na Instagramu pokazuju samo onu ljepšu stranu ljetovanja i uskakanja u bikini.

Podsjetimo, lijepa Alessandra od Nicoloa se ne odvaja od ljeta 2018. godine. U osnivaču luksuznog branda Alanui pronašla je utjehu nakon prekida 10-godišnje veze s milijunašem Jamiejom Mazurom s kojima ima dvoje djece. Iako nikada nisu javno komentirali razloge prekida, šuška se kako se ljubav jednostavno ugasila, a oboje su brzo našli utjehe.

Tko zna, možda šarmantni Talijan uspije odvesti Alessandru pred oltar, koji je godinama "izbjegavala" s Jamiejem.

"Nisam se nikada udala jer sam jako zaposlena. Razmišljat ću o tome kada nađem malo vremena. Uostalom, ako sam za njega zaručena osam godina, očito mi udaja nije prioritet", otkrila je manekenka u intervjuu 2016. godine. 

19-godišnji reper dobio 55 godina zbog ubojstva, kada vidite njegov Instagram pitat ćete se kako je uopće bio slobodan