Alessandra Ambrosio zablistala je na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

Galerija


Nakon što je plijenila pažnju tijekom šetnje francuskom rivijerom u košulji ispod koje joj je virio crni grudnjak, brazilska manekenka Alessandra Ambrosio zablistala je na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu.

Vezani članci Leonardo DiCaprio, Camila Morrone (Foto: Profimedia) Poznat je kao vječni neženja, ali čini se da bi baš ova djevojka mogla biti ona koja će ga navesti na brak! Adriana Lima (Foto: Getty Images) Sjaj anđelice ne blijedi: Brazilska ljepotica bacila Cannes u trans haljinom visokog proreza!

38-godišnja brineta malo je toga ostavila mašti nakon što se pojavila na jednom od najglamuroznijih svjetskih događanja, gdje se našla u centru pažnje. Ipak, moramo primijetiti kako je Alessandra inspiraciju za outfit posudila od mlađe kolegice Belle Hadid, koja se u haljini vrlo slična kroja na istom događanju pojavila 2016. godine.

22-godišnja Bella je tada ukrala show u crvenoj svilenoj haljini koja je otkrivala svaki centimetar njezina isklesnog tijela, a duboki prorez do boka također je otkrivao kako ispod nje ne nosi ama baš ništa.

No vjerujemo kako Victorijinoj anđelici nitko nije zamjerio nedostatak modne inspiracije jer je svojom pojavom ljubitelje filmske umjetnosti ostavila bez daha kada je izbacila nogu u kreaciji dubokog proreza.

Stigla je u Cannes očarati prisutne svojom pojavom, no svi govore samo o njezinu čudnom licu