Alessandra Ambrosio ne odvaja se od Nicola Oddija od ljeta 2018. godine.

Galerija


Umirovljena anđelica Victoria's Secreta ne odvaja se od novog dečka.

Vezani članci Alessandra Ambrosio Obiteljski izlazak s novim dečkom koji ju je osvojio samo pet mjeseci nakon što je raskinula zaruke Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Ovi poljupci sve govore: Prekinula je 10-godišnje zaruke i pohrlila u zagrljaj zgodnog Talijana

Radi se o 36-godišnjoj Brazilki Alessandri Ambrosio, koja je utjehu nakon prekida 10-godišnje veze s milijunašem Jamiejom Mazurom pronašla u osnivaču luksuznog brenda Alanui, Nicolu Oddiju.

Brazilska seks-bomba u ožujku 2018. godine potvrdila je da je raskinula dugogodišnje zaruke s Jamiejem, s kojim ima dvoje djece zbog kojih je duo i ostao u prijateljskim odnosima. Iako nikada nisu javno komentirali razloge prekida, šuška se kako se ljubav jednostavno ugasila, a oboje su brzo našli utjehe.

Jamie je viđen u društvu nekoliko ljepotica, dok se Alessandra od novog dečka ne odvaja od ljeta 2018. godine, kada su prvi put viđeni zajedno.

Par više ne skriva svoju ljubav, a manekenka je novog izabranika već upoznala sa svojom djecom. Koliko je zaljubljena, dovoljno govori veliki osmijeh na njezinu licu koji nije skrivala ni tijekom nedavnog šopinga u Los Angelesu u koji su poveli i njegovog sina.

Tko zna, možda šarmantni Talijan uspije odvesti Alessandru pred oltar, koji je godinama "izbjegavala" s Jamiejem.

"Nisam se nikada udala jer sam jako zaposlena. Razmišljat ću o tome kada nađem malo vremena. Uostalom, ako sam za njega zaručena osam godina, očito mi udaja nije prioritet", otkrila je manekenka u intervjuu 2016. godine.

Unakažena glazbenica pokazala bujni dekolte, njezina pojava izazvala šok i nevjericu

Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

Drastično je smršavjela i čudno se ponaša u javnosti: Ona se smješka, ali fanovi su zabrinuti za nju