Čini se kako je milijunaš Jamie Mazur spreman za novu vezu.

Galerija


Čini se kako je milijunaš spreman za novu vezu.

Vezani članci Alessandra Ambrosio (Foto: Prodimedia) Vruće hlačice nikome ne stoje tako dobro kao ovoj zanosnoj Brazilki Alessandra Ambrosio (Foto: Profimedia) Pet mjeseci nakon prekida zaruka jednu od najljepših žena na svijetu osvojio je markantni poduzetnik

U ožujku ove godine celebrity svijet ostao je bez još jednog dugogodišnjeg para, a radilo se o brazilskoj manekenki i bivšoj anđelici Victoria's Secreta Alessandri Ambrosio i njezinu zaručniku, milijunašu Jamieju Mazuru.

Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty)
Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty)

Podsjetimo, ljepotica i jedna od najuspješnijih manekenki današnjice i biznismen upoznali su se davne 2008. godine, a iste godine dobili su kćer Anju Louise, dok je sin Noah Phoenix na svijet stigao 2012. godine. Par je čitavo vrijeme bio i zaručen, no nikada nije stao pred oltar.

"Nisam se nikada udala jer sam jako zaposlena. Razmišljat ću o tome kada nađem malo vremena. Uostalom, ako sam za njega zaručena osam godina, očito mi udaja nije prioritet", otkrila je manekenka u intervjuu 2016. godine.

Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty)
Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty)

No par je ostao u prijateljskim odnosima zbog djece, a čini se kako su i oboje spremni za nove ljubavne izazove.

Smeđokosa ljepotica tako je već nekoliko puta viđena u noćnim provodima u muškom društvu, a Jamie je pak nedavno uhvaćen na spoju s dugonogom ljepoticom koja pomalo podsjeća na njegovu bivšu.

Jamie Mazur (Foto: Profimedia)
Jamie Mazur (Foto: Profimedia)

Par je viđen u jednom sushi restoranu u Los Angelesu, no još uvijek nije poznato tko je mlada dama.

Nekoliko dana prije Alessandra i Jamie viđeni su s djecom na plaži, no nisu izgledali pretjerano sretno, pa se čini kako od pomirenja neće biti ništa.