Čovjek ima svoj tip

Alessandru Ambrosio teško je zaboraviti: Njezin bivši zaručnik milijunaš ima novu curu koja je njezina kopija

Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Profimedia) +0 Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Galerija

Čini se kako je milijunaš Jamie Mazur spreman za novu vezu.

Čini se kako je milijunaš spreman za novu vezu.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio - 4 ma kao sestre! Zanosna brineta iznenadila je objavom sa kćeri koja izgleda kao njezina dvojnica, uživale su na havajskoj plaži!

U ožujku ove godine celebrity svijet ostao je bez još jednog dugogodišnjeg para, a radilo se o brazilskoj manekenki i bivšoj anđelici Victoria's Secreta Alessandri Ambrosio i njezinu zaručniku, milijunašu Jamieju Mazuru.

Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Foto: Getty

Podsjetimo, ljepotica i jedna od najuspješnijih manekenki današnjice i biznismen upoznali su se davne 2008. godine, a iste godine dobili su kćer Anju Louise, dok je sin Noah Phoenix na svijet stigao 2012. godine. Par je čitavo vrijeme bio i zaručen, no nikada nije stao pred oltar.

"Nisam se nikada udala jer sam jako zaposlena. Razmišljat ću o tome kada nađem malo vremena. Uostalom, ako sam za njega zaručena osam godina, očito mi udaja nije prioritet", otkrila je manekenka u intervjuu 2016. godine.

Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Foto: Getty

No par je ostao u prijateljskim odnosima zbog djece, a čini se kako su i oboje spremni za nove ljubavne izazove.

Smeđokosa ljepotica tako je već nekoliko puta viđena u noćnim provodima u muškom društvu, a Jamie je pak nedavno uhvaćen na spoju s dugonogom ljepoticom koja pomalo podsjeća na njegovu bivšu.

Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Jamie Mazur (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Par je viđen u jednom sushi restoranu u Los Angelesu, no još uvijek nije poznato tko je mlada dama.

Nekoliko dana prije Alessandra i Jamie viđeni su s djecom na plaži, no nisu izgledali pretjerano sretno, pa se čini kako od pomirenja neće biti ništa. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene