Ima objašnjenje za to

Alen Vitasović usred koncerta pao s pozornice, u pomoć mu brzo priskočila i ljupka dama iz publike!

Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović In Magazin: Alen Vitasović - 8 Alen Vitasović In Magazin: Alen Vitasović - 7 In Magazin: Alen Vitasović - 6 In Magazin: Alen Vitasović - 2 In Magazin: Alen Vitasović - 1 Alen Vitasović - 3 Alen Vitasović - 1 Alen Vitasović - 5 +11 Elio Pisak, Alen Vitasović, Edi Maružin i Dražen Turina - Šajeta Galerija

Alen Vitasović nezgodno je pao na koncertu u Barbanu gdje je pjevao pred okupljenim obožavateljima.

Jedan od najpopularnijih istarskih pjevača Alen Vitasović doživio je nezgodu prilikom nastupa u Barbanu, točnije koncerta povodom Trke na prstenac na kojem je izgubio ravnotežu i pao s pozornice.

Pogledaj i ovo Alen Vitasović Jedan je Alen! Alen Vitasović se oglasio nakon teškog oboljenja, evo kako se osjeća nakon svega: "Drži se, svi smo uz tebe!"

Prema pisanju Glasa Istre,  54-godišnji Alen sjedio je na pozornici i pjevao stih "Nisi više mlada, sve kašnije ti se spi", no tada je odlučio ustati, zateturao je i pao u publiku, a na noge se podigao uz pomoć dvoje ljudi, među kojima je bila i ljupka dama u haljini. 

Snimku Alenova pada pogledajte OVDJE.

"Ništa mi nije bilo. Bio sam potpuno trijezan. Digao sam se sa stolice te su mi koljena popustila zbog bolesti", izjavio je pjevač za 24 sata.

Slična nezgoda se prije nekoliko mjeseci dogodila i njegovom kolegi Mladenu Grdoviću koji je pao na koncertu u Sloveniji, a snimka se također u vrlo kratkom roku proširila društvenim mrežama.

"Hvala svima na potpori. Ne zamjeram nikom, u ovom slučaju preuzimam sve na sebe. Iza mene je 40 godina karijere. Dvadesetak puta Amerike, Australije, godinama sam odrađivao 200 koncerata godišnje. Jednom su pitali Micka Jaggera zašto je pao na sceni u Chicagu, a on je sa smiješkom odgovorio 'pa nisam jedan put pao'... Idemo u nove pobjede. Voli vas Grdović'', prenio je tada 24sata Grdovićevu objavu.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Turković Nika Turković - 4 Nika Turković - 3 Nika Turković - 1 +23 Nika Turković Celebrity Naša pjevačica pokazala neprimjerene komentare koje je dobila ispod fotografije u badiću: "To znači da sam žena"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique - 1 Shakira i Gerard Pique - 3 Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique +12 Shakira i Gerard Pique Celebrity Shakira je bijesna zbog snimke Piquea i nove djevojke, paparazzi su ih ulovili u strastvenim trenucima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene