Pjevač Alen Vitasović na Facebooku se požalio na svoju financijsku situaciju.

Galerija


Pandemija koronavirusa posebno je pogodila glazbenike koji već mjesecima zbog epidemioloških mjera ne mogu održavati koncerte.

Vezani članci Alen Vitasović u In Magazinu - 10 Vitasović otvoreno o posljedicama koronakrize: ''Kopao sam ja i krumpir i vinograd, a zalihe imaju oni koji su zarađivali enormno'' Alen Vitasović Vitasović otkrio što misli o koroni, brzo se javio i Šajeta: "Tony Cetinski mi je bacio uroke na dragog prijatelja"

Koliko im znači zarada od pjevačkih gaža, sada je potvrdio i pjevač Alen Vitasović statusom na Facebooku u kojem se požalio na svoju financijsku situaciju.

Dragi prijatelji, posto 10 mj. nisam imao prihoda,znamo zbog čega,privremeno ne mogu primati telefonske pozive. Možete me dobiti porukama ili pozivima na Viber,Whats up ili messenger.

Objavljuje Alen VitasovićPonedjeljak, 30. studenoga 2020.

"Dragi prijatelji, budući da 10 mjeseci nisam imao prihoda, znamo zbog čega, privremeno ne mogu primati telefonske pozive", napisao je pjevač kojemu su pozivi očigledno blokirani zbog neplaćenih računa te je poručio prijateljima da ga ubuduće kontaktiraju na Viberu, WhatsAppu i Messengeru.

Iako ne nastupa, Vitasović je u posljednjih mjesec dana izbacio dvije pjesme naziva "Moj život nema smisla" i "Zaprli su mi oštarije", u kojima se također požalio na situaciji izazvanu koronavirusom.

"Napravio sam pjesmu 'Zaprli su mi oštarije', zatvorili su mi oštarije. Ona će izaći nakon što ova pjesma napravi svoje. Nažalost, bit će još aktualna jer oštarije su nešto otvorene, nešto zatvorene. Zatvorili su mi koncerte, zatvorili su mi oštarije. Moj život nema smisla nikako", ispričao je pjevač krajem studenog za IN magazin.

"Fale mi nastupi jer ja živim samo od toga, tako da ne znam kad će to uopće završiti. To me potreslo jako. Nisam bio spreman da će se to dogoditi jer nakon 40 godina je zabranjeno biti na pozornici i svirati. Katastrofa. Problem je u tome što ja ne znam ništa drugo raditi", priznao je Vitasović u istom intervjuu u kojem je istaknuo i kako jedva čeka da sve konačno prestane kako bi ponovno mogao osjetiti publiku i pozornicu.

Valentić se ispričao zbog videa koji je snimio u crkvi i objasnio što ga je točno potaknulo na taj potez