Albina Grčić vratila se u Hrvatsku iz Nizozemske, gdje nas je predstavljala na 65. Eurosongu.

Galerija


Naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, 22-godišnja Albina Grčić vratila se iz Nizozemske u Hrvatsku, a u zagrebačkoj zračnoj luci čekali su ju najvjerniji navijači.

Vezani članci Albina Fanovi uvjereni u jedno kad je Albina u pitanju: Mislite li da bi bolje prošla u drugom polufinalu? Albina Grčić Albina je poraz na Eurosongu podnijela uzdignute glave, a pohvalila se i jednim posebnim iznenađenjem fana s Instagrama!

Tako su sjajno raspoloženu Albinu prvi zagrlili brat Marko Grčić i njegova obitelj, a bilo je tu i obožavatelja koji su joj osobno htjeli čestitati na odlično odrađenom nastupu i predstavljanju Hrvatske i uručili joj bukete cvijeća. Albinu je to jako razveselilo, pa osmijeh s lica nije skidala.

Ona je na ovogodišnjem Eurosongu nastupila u prvoj polufinalnoj večeri, a prema službenim rezultatima prolaz u finale s prvih deset plasiranih izvođača tijesno joj je izmaknuo i završila je na 11. mjestu. Inače, mnogi su bili uvjereni da bi Hrvatska prošla u finale Eurosonga da je Albina nastupila u drugoj polufinalnoj večeri jer je u drugoj bila slabija konkurencija, a društvene mreže preplavili su bijesni komentari. 

Pobjedu na 65. Eurosongu odnijela je talijanska grupa Maneskin, o čijem se nastupu i pjevaču Damianu Davidu ne prestaje pričati, a dojam kakav su nakon svega ostavili već se dugo ne pamti.

Jedan potez vatrenog Talijana je mnogima promaknuo, ponijela ga euforija pa se zanio tijekom pobjedničke izvedbe

Pa kakve noge Indira ima! Ultrakratka haljina s prorezima stoji joj kao salivena, pokazala je i više nego što smo očekivali