Albini se nakon ispadanja s Eurosonga na Instagramu javljaju obožavatelji iz Velike Britanije, Rusije, Italije i drugih zemalja.

Galerija


Iako nije prošla u finale Eurosonga, Albina se iz Rotterdama može vratiti kući uzdignuta čela.

Vezani članci Albina Jedan dan do prvog polufinala Eurosonga, u kojem gledamo našu Albinu, evo i njezinih najnovijih fotografija s posljednjih priprema! Albina Grčić Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

Osim što je stoički podnijela poraz te se odmah nakon ispadanja sa smiješkom obratila obožavateljima kako bi ih utješila, ne prestaju joj pristizati poruke podrške sa svih strana svijeta, a od obožavatelja je dobila i jedno posebno iznenađenje.

"Ovo je tako lijepo!" napisala je uz svoj crtež koji je naslikao umjetnik s Instagrama.

Mnogi su se složili s njom, a u komentarima su joj se javili i fanovi iz Rusije, Velike Britanije, Italije i drugih zemalja.

"Najbolja si, puno uspjeha u budućnosti. Pozdrav iz Rusije, ja sam glasao za tebe", "Anđele, ti si za mene pobjednica. Nevjerojatna si i nadam se na je pred tobom blistava budućnost. Šaljem puno ljubavi iz Italije", "Ti su mi bila treći favorit ove godine. Totalno si pokradena. Pozdrav iz Turske", "Bila si najbolja. Da se barem moglo glasati iz Velike Britanije. Volimo te!", "Veliko je razočaranje što te nećemo gledati u finalu. Pjesma je bila odlična, pjevanje fantastično i bez ijedne pogrešne note, nastup je bio sjajan, a ti prekrasna. Sretno dalje i pozdrav iz Latvije", samo je dio komentara koje je Albina dobila od stranih obožavatelja, a i Hrvati su je zatrpali porukama podrške.

Albina je obožavatelje oduševila i svojim outfitom kojim se pohvalila nakon Eurosonga.

"Nama skrivenih namjera, što vidite, to i dobivate", poručila je na Instagramu uz niz fotki na kojima nosi crveno kožno odijelo i narančaste čizme, a i ispod njih su se zaredale brojne pohvale na račun njezina nastupa uz pokoji bijesni komentar zbog njezina neprolaska u finale.

Podsjetimo, Albina je s pjesmom "Tick-Tock" nastupila u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga u utorak te se nije uspjela plasirati u finale natjecanja koje se održava u subotu 22. svibnja, a prije toga slijedi još jedno polufinale u četvrtak 20. svibnja.

Fotografija princa Williama s cijepljenja postala hit iz neočekivanog razloga, isto se dogodilo i jednom našem političaru

Ponovno okupljanje "Prijatelja" palo u sjenu zbog tužne pojave omiljenog Chandlera: ''Plačem, mučno mi je gledati ga ovakvog, bojim se...''