Mnogi su uvjereni da bi Hrvatska prošla u finale Eurosonga da je Albina nastupila u drugoj polufinalnoj večeri.

Galerija


Nakon druge polufinalne večeri Eurosonga Twitter su ponovno preplavile bijesne reakcije zbog ispadanja Hrvatske s natjecanja.

Vezani članci Albina Grčić Nakon premijera i predsjednik Milanović komentirao Albinin rezultat, evo što misli o Eurosongu i njenoj karijeri! Albina Pogledajte nastup Albine Grčić koja je Hrvatsku predstavila u prvom polufinalu Eurosonga s pjesmom "Tick-Tock"!

Mnogi su sada uvjereni kako bi se Albina plasirala u finale da je nastupila u drugom polufinalu jer je, kako pišu na društvenoj mreži, konkurencija bila mnogo slabija nego u prvoj polufinalnoj večeri.

Izdvojili smo neke od reakcija.

"Albina bi proklizala kroz drugo polufinale."

"Albina bi s lakoćom prošla dalje u drugom polufinalu i to je zapravo jako tužno."

Što vi mislite?

Podsjetimo, u drugoj polufinalnoj večeri nastupili su predstavnici 17 zemalja, a mjesto u finalu izborile su Albanija, Srbija, Bugarska, Moldavija, Portugal, Island, San Marino, Švicarska, Grčka i Finska.

Publiku su posebno oduševile atraktivne Srpkinje iz grupe Hurricane, koje su pomele pozornicu energičnim nastupom, a mnogi su ih pohvalili i što su pjesmu "Loco Loco" otpjevale na materinjem jeziku.

Tko je vas najviše oduševio?

Pred nama je još finale ovogodišnjeg Eurosonga, koje će se održati u subotu 22. svibnja.

Nakon teških prizora objavljena nova snimka u kojoj se obožavani Chandler slomio do kraja, evo tko ga je od prijatelja prvi utješio

Srpski mediji i fanovi Eurosonga u transu zbog talentiranih i zgodnih hurikanki: "Spojili se moćni glasovi, sve se trese na Euroviziji!''