Opa!

Zbog haljine koja otkriva dekolte i noge svi su gledali u zgodnu Albinu, ne pamtimo da smo je vidjeli u izazovnijem izdanju!

Albina Albina Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Albina Albina Albina Albina Albina Grčić Albina Grčić +0 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić se na dodjeli glazbenih nagrada pojavila u upečatljivoj ljubičastoj haljini koja otkriva dekolte i noge.

Pjevačica Albina Grčić svojim je posljednjim izdanjem sve bacila na koljena.

Pogledaj i ovo Albina Grčić u mini bikiniju Albina otputovala u Afriku pa zavodljivim fotkama s plaže dovela društvene mreže do usijanja!

Na svečanoj dodjeli glazbenih nagrada u Zagrebu pjevačica se pojavila u upečatljivoj i vrlo izazovnoj haljini, zbog koje su svi gledali samo u nju.

U baršunastoj kreaciji koju potpisuje Matija Vuica Albina je hrabro otkrila dekolte i noge, a izdanjem se pohvalila i na Instagramu, gdje je od obožavatelja dobila same pohvale.

"Prekrasna, kao i uvijek", "Kraljica", "Izgledaš nevjerojatno", samo je dio brojnih komentara koje je dobila za svoj izgled. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

Inače, Albina se natječe u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", u kojem joj je mentor i plesni partner Mario Ožbolt, a u prvoj emisiji plesali su jazz i od žirija dobili 25 bodova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene