jasno je i zašto

Albina objavila fotke iz izlaska s bratom i izazvala pomutnju, javile su joj se i brojne poznate Hrvatice!

Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Mario Ožbolt - 3 Albina Grčić i Mario Ožbolt - 2 Albina Grčić Albina Albina Albina Grčić Albina Grčić +0 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić pojavila se na dodjeli nagrada Večernjakova ruža u mini haljini s prozirnim dijelovima, a društvo joj je pravio brat Marko.

Pjevačica Albina Grčić, koju gledamo i kao natjecateljicu u showu "Ples sa zvijezdama", prisustvovala je svečanoj dodjeli nagrada Večernjakova ruža gdje joj je društvo pravio njezin stariji brat Marko Grčić.

Pogledaj i ovo Albina Grčić nije prošlo ispod radara Albina iznenadila gledatelje "Plesa sa zvijezdama", svi komentiraju njezin potez nakon šokantnog priznanja pred kamerama

Za ovu prigodu Albina je odbrala haljinu koja je na društvenim mrežama izazvala pravu pomutnju jer je bila samo malo duža od njezine kose, a usto i poluprozirna.

Stajlingom se pohvalila na svojem Instagramu gdje su je brojne poznate Hrvatice obasule komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Zgodnice", komentirala je Lucija Lugomer. "Ma lipa moja", napisala je Jelena Perić, dok joj je Domenica Žuvela zalijepila zaljubljeni smajlić. Osim konkurentica iz showa "Ples sa zvijezdama", pohvalile su je i Ivana Mišerić te Anita Dujić, a dobila je i broje komplimente od obožavatelja iz raznih zemalja.

U pričama na Instagramu objavila je i jednu fotografiju na kojoj je pozirala s bratom, a možete je pogledati u našoj galeriji.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Borna Kotromanić (Foto: PR) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Karlo Rusan i Maja Šuput - 6 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Bloom slavi prvi rođendan sa stilom, ponosna mama Maja Šuput pokazala je djelić raskošne atmosfere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene