Tako je, kako je

Maju Šuput šokiralo je Albinino javno priznanje: ''Pa zajednička je odluka bila da to napokon kažemo...''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Albina i Mario Albina Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina Grčić +16 Albina, Mario Ožbolt Galerija

Albina i Mario Ožbolt ove su se nedjelje prije svoje izvedbe u showu ''Ples sa zvijezdama'' odlučili na veliko priznanje.

Prije nego što su Albina i Mario Ožbolt izveli energični paso doble, prikazan je prilog u kojem je naša pjevačica otkrila da ona i Mario zapravo nisu baš u najboljem odnosu. 

Pogledaj i ovo Marko Mrkić i djevojka - 2 ''Pazi ovo..'' Mentor iz našeg hit-showa podijelio avanture s putovanja po Europi: "Ako Irci nešto znaju, to je u sve staviti alkohol''

Naime, Albina i Mario poželjeli su skinuti maske, pa su iskreno rekli da cijelo trajanje emisije glume kako se odlično slažu, a pjevačica je napomenula kako joj je dosta glume jer su u natjecanju ostali zaista jaki parovi i sada je presudna energija među parovima.

Maja Šuput nije skrivala je da je u šoku zbog ovog njihova priznanja, a Albina je dodala kako jednostavno nije osjetila pravu povezanost s Marijem. 

''Pa zajednička je odluka bila da kažemo da se ne slažemo jer nam je bilo previše svega, bilo nam je dosta tog presinga'', rekla je naša pjevačica.

''Nismo dobili taj kontinuitet, bilo je dosta eliminacija'', nadovezao se na nju Mario.

''Nismo se mi nikad otvoreno posvađali, puno smo pričali, ali nekad ne treba biti konkretan problem, već ne bude ta neka energija'', složili su se i potvrdili kako nisu osjetili potreban klik.

Albina je rekla da je proteklog tjedna svejedno uživala u nastupu iako je predosjećala da će ići u eliminacije jer nisu imali toliko scenski zanimljivu točku.

Slavko Sobin savjetovao im je da s večerašnjim plesom izbace svu negativnu energiju i da svoju ljutnju i neslaganje prenesu u ples kako bi ispao što bolje jer je i sam paso doble ''borba između muškarca i žene''.

Albina i Mario dali su sve od sebe, a kako će gledatelji ocijeniti njihov nastup i prenesenu energiju saznat ćemo na kraju emisije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +25 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Dekolte koji upada u oči i prorezi na trbuhu: Pogledajte najneobičniji kombinezon u kojem smo vidjeli Maju Šuput!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +20 Albina, Mario Ožbolt Celebrity Je li ovo najseksi Albinino izdanje dosad? Pjevačica se pojavila u bodiju u kakvom je još nismo vidjeli!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene