napustila show

Albina oduševila i rastužila obožavatelje oproštajem od "Plesa sa zvijezdama", a pokazala je i kako se nosi s ružnim komentarima

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Helena Janjušević, Sandi Pego i Albina Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina i Mario Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +15 Albina, Mario Ožbolt Galerija

Albina Grčić i Mario Ožbolt šesti su par koji je napustio show "Ples sa zvijezdama", a pjevačica se nakon ispadanja oglasila na svojem Instagramu.

U osmoj emisiji "Plesa sa zvijezdama" show su napustili Albina Grčić i Mario Ožbolt.

Pogledaj i ovo Tomislav Marić ToMa kao Albina, TLZP rekla je što misli! Albina se javila Tomi nakon što se transformirao u nju u hit-showu, evo što mu je poručila poslije usporedbe sa stripovskim junakom!

Plesali su strastveni paso doble za koji su od žirija dobili 31 bod, a Albina je nastupila u svojem najseksi izdanju dosad.

Albina se nakon ispadanja iz showa oglasila na svojem Instagramu gdje je objavila kratki video u kojem sama izvodi plesni pokret, a u opis je stavila: "Ole!"

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Fantastična", "Za mene si ti pobjednica", "Žao mi je što si ispala, bila si mi favorit", "Rasturila si", neki su od brojnih komentara podrška koje je dobila od obožavatelja.

Uoči nastupa pjevačica je najavila i svoj prvi samostalni koncert 21. svibnja, a zatim je sa svojim mentorom šokirala priznanjem.

Prije nego što su izašli na pozornicu, prikazan je prilog u kojem su Albina i Mario otkrila da nisu u najboljem odnosu i da cijelo trajanje emisije glume kako se odlično slažu.

"Pa zajednička je odluka bila da kažemo da se ne slažemo jer nam je bilo previše svega, bilo nam je dosta tog presinga", rekla je naša pjevačica.

"Nismo dobili taj kontinuitet, bilo je dosta eliminacija", nadovezao se na nju Mario.

Nismo se mi nikad otvoreno posvađali, puno smo pričali, ali nekad ne treba biti konkretan problem, već ne bude ta neka energija…'', složili su se i potvrdili kako nisu osjetili potreban klik.

Albina je u svojim pričama na Instagramu pokazala i kako se nosi s ružnim komentarima. Podijelila je video s Tik Toka Sandija Pege, u kojem su njih dvoje zaplesali s Helenom Janjušević, a uz njega je napisala: "Mi kad nas pljuju po komentarima. "

@sandipego Još jedna nedjelja je gotova! Ovako slavimo @helenajanjusevic , @Albina 🥳 Kako vam se svidio naš ples? 😍 #fyp #foryou #foryoupage #family #dance ♬ Love nwantiti x Habibi DJ Gimi O Albanian remix - Sxsryion21 ❧

U "Plesu sa zvijezdama" ostalo je još sedam parova, a show gledajte nedjeljom u večernjem programu Nove TV.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila kobasicu Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +32 Maja Šuput Celebrity Šuput ostala u čudu zbog iznenađenja kojem se nije nadala: ''Tu mi je i muž, ajde mom mužu onda daj!''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci +34 Larisa Lipovac Navojec Celebrity Larisa je opet modno sve pogodila, ali ovo je prvi put da ju gledamo u showu, a da nije u haljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene