Prezgodna!

Je li ovo najseksi Albinino izdanje dosad? Pjevačica se pojavila u bodiju u kakvom je još nismo vidjeli!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt Albina Grčić Albina, Mario Ožbolt Albina, Mario Ožbolt +14 Albina Grčić Galerija

Albina i Mario Ožbolt u osmoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' otplesali su paso doble.

Čini se da našoj Albini sve čega se primi ide od ruke, pa je tako nakon što je za 21. svibnja najavila svoj prvi samostalni koncert, oduševila izvedbom paso doblea s Marijom Ožboltom.

Pogledaj i ovo Albina, Mario Ožbolt Kako se vama sviđa? Maja i Franka nisu ostale imune na ovaj Albinin look, a ona se i na Instagramu pohvalila kraćom kosom i šiškama!

A Albina je za ovaj ples nastupila u poprilično izazovnom bodiju, pa su mnogi zaključili kako je ovo je njezino najseksi izdanje u showu ''Ples sa zvijezdama'' dosad, a i Maja Šuput joj je rekla da izgleda fenomenalno. 

I Mario i Albina odlično su uklopili korake Slavka Sobina u svoju koreografiju.

''Paso doble najbolji ples da se frustracije izbace. Jako dobro otplesano, jedan od boljih plesova'', komentirao je Igor Barberić. 

''Vi ste par koji ima veliki potencijal, ali i velike oscilacije. Nadam se da svoje probleme koje imate među sobom da ste ih riješili. Važan je odnos i treba sve biti izvedeno do kraja. Vi ste danas to izveli'', rekla je Larisa. 
 

A što se tiče Albininog koncerta, bit će u Zagrebu. Evo što je rekla o njemu.

"Iskreno očekivala sam da će moj prvi koncert možda biti baš pred splitskom publikom, ali ne bunim se. U Zagrebu
sam osjetila ogromnu podršku ljudi i toplo se nadam da će mi tu podršku pokazati dolaskom na koncert“ našalila se Albina.

Aktualni singl "Noću", koji je postao pravi klupski hit, bit će samo jedna od brojnih pjesama koje će ova simpatična pjevačica zapjevati svojim fanovima.

"Pa obzirom na to da bi koncert trajao svega deset minuta da pjevam isključivo svoje pjesme, repertoar će biti raznolik. Tu je naravno nezaobilazni Tick-tock, ali i brojne obrade hrvatskih hitova, kako ih mi popularno zovemo treš. Sigurno će se na repertoaru naći za svakoga ponešto. Garantiram odličnu zabavu“ najavila je Albina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +25 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Celebrity Dekolte koji upada u oči i prorezi na trbuhu: Pogledajte najneobičniji kombinezon u kojem smo vidjeli Maju Šuput!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene