Albina Grčić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira sa sićušnom torbicom i video u kojem pjeva pobjedničku pjesmu Eurosonga iz 2012. godine - "Euphoria".

Galerija


Albina Grčić za vikend je otputovala u Rotterdam, gdje će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosongu s pjesmom "Tick-Tock".

Vezani članci Albina Pogledajte nastup Albine Grčić koja je Hrvatsku predstavila u prvom polufinalu Eurosonga s pjesmom "Tick-Tock"! Albina Jedan dan do prvog polufinala Eurosonga, u kojem gledamo našu Albinu, evo i njezinih najnovijih fotografija s posljednjih priprema!

Nakon što je uspješno odradila prvu probu na glavnoj pozornici, na Instagramu je otkrila što joj je sljedeće bilo na rasporedu, a usput se i našalila na račun jednog detalja svojeg stajlinga.

"Danas sam tremu ostavila u svojoj torbici", napisala je uz fotku na kojoj pozira sa sićušnom ružičastom torbicom u koju ništa ne stane.

Statusom je nasmijala pratitelje koji su je svejedno obasuli i hrpom komplimenata na račun njezina izgleda na fotki, ali i fantastičnog glasa u videu koji je podijelila uz nju i u kojem je otpjevala pobjedničku pjesmu Eurosonga iz 2012. godine "Euphoria", a sudeći prema aplauzu koji je dobila, zadivila je i sve okupljene.

Albina će nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 18. svibnja, te će pokušati izboriti svoj prolazak u finale koje je zakazano za 22. svibnja.

Prije odlaska na natjecanje dala je intervju za Eurosong.hr u kojem je ispričala je li sve spremno za njezin veliki trenutak i kakva očekivanja ima.

"Jedva čekam. Znam koliko smo se trudili i kakvu viziju imamo o tom nastupu. Ja se samo nadam da će to tako uistinu izgledati na kraju. Mislim da smo i više nego spremni", istaknula je tada Albina.

Pogledajte prvi Albinin nastup na probi za Eurosong, kostim koji nosi posebno je zanimljiv kada se okrene

Zbog svojih bujnih atributa privlači poglede gdje god dođe, a posljednjih godina imala je problema sa zakonom i šokirala mnoge