određena zabrinutost

Albina odala detalje nastupa na Eurosongu i priznala čega se njezin tim najviše boji: "Nitko ne želi biti kriv, u blagoj su panici"

Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 3 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić - 3 Galerija

Albina Grčić istaknula je da je uzbuđena zbog Eurosonga, čiji se datum održavanja približava, i kaže da su pokrili sve detalje njezina nastupa.

22-godišnja Albina Grčić otkrila je detalje o svom nastupu na Euroviziji u Rotterdamu, a priznala je i zbog čega u delegaciji najviše strahuju. 

Pogledaj i ovo Albina Grčić Simpatija iz djetinjstva Albina u zagrljaju zgodnog nogometaša s kojim je već nekoliko godina ne skriva koliko je zaljubljena: ''Do ušiju!''

Mlada pjevačica, koja će nas predstavljati s pjesmom "Tick-Tock", dala je intervju za Eurosong.hr u kojem je ispričala je li sve spremno za njezin veliki trenutak i kakva očekivanja ima. 

"Uzbuđena sam. Približava se taj dan našeg odlaska u Rotterdam i taj dan kad ću izići na tu pozornicu. Jedva čekam. Znam koliko smo se trudili i kakvu viziju imamo o tom nastupu. Ja se samo nadam da će to tako uistinu izgledati na kraju. Mislim da smo i više nego spremni", istaknula je Albina. 

Pjevačica je rekla kako misli da su pokrili svaki djelić nastupa i da su pokrili sve moguće situacije koje bi ih mogle u Rotterdamu dočekati. "Sad slijedi period u kojem ćemo se svi malo izolirati i pripaziti da ne bi došlo do nekih nenadanih situacija", ispričala je Albina, koja kaže da delegacija najviše strahuje zbog korone

Neki su zabrinuti jer je nisu preboljeli pa se boje da ne zaraze pjevačicu.

"Ne žele biti krivi ako ja ne nastupim na Eurosongu. Dosta njih je u blagoj panici. Onda smo stvarno pehisti ako nam se tako nešto dogodi. Ne razmišljam negativno, mislim da će sve biti u najboljem redu", rekla je pjevačica. 

Albina je otkrila da će se s njom na Eurosongu pojaviti ista ekipa koja je plesala s njom na Dori.

"Koreografija je u većoj mjeri prilagođena. Neki segmenti koji su bili najupečatljiviji ostali su isti, ali u principu smo nastup prilagodili toj pozornici u Rotterdamu i mislim da će biti stvarno eksplozivan, dinamičan. Minimalistički, a efektno", objasnila je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Dodala je kako je sve s lijepom dozom i ukusom te da nisu iskoristili sve moguće specijalne efekte, ali nečega će biti, no neće otkriti čega točno. 

Našalila se kako joj je olakotna okolnost što njezin stilist Stefan Orlić nosi svu njezinu garderobu u koferu pa njoj praktički neće ništa trebati u prtljazi osim higijenskih potrepština. Za sreću možda ponese neki znak pažnje koji je dobila od svojih voljenih, čisto da ih osjeti tamo jer neće moći biti s njom. 

Kaže da podržava glazbenu skupinu Hurricane iz Srbije jer su ipak iz nama susjedne zemlje i dobra je s njima, a prati i neke druge izvođače. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene