uvijek divna!

Albina u ležernom izdanju otputovala na Eurosong, dobro raspoložena u zračnoj luci pokazala je i lice bez šminke

Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 2 In Magazin 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Grčić - 2 Galerija

Albina Grčić otputovala je na Eurosong koji se ove godine održava u Rotterdamu i na kojem će predstavljati Hrvatsku s pjesmom "Tick Tock".

Albina Grčić otputovala je u Rotterdam gdje će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem Eurosonogu čije će polufinalne večeri biti održane 18. i 20. svibnja, a 22. svibnja veliko finale.

Pogledaj i ovo Feminnem na Eurosongu 2005. digla se i prašina Na Eurosongu su predstavljale Hrvatsku, ali i Bosnu i Hercegovinu, a sjećate li se kad su ostvarile bolji rezultat?

Albina je u Rotterdam krenula iz zagrebačke zračne luke "Franjo Tuđman", a društvo su joj pravili njezin tim koji je jednako uzbuđen i svi jedva čekaju da izvede svoju pjesmu "Tick Tock".

22-godišnja pjevačica na svom je profilu na Instagramu objavila nekoliko fotografija prije samog polaska, a sudeći prema njima sjajno je raspoložena i uzbuđena zbog prilike da predstavlja svoju zemlju na prestižnom glazbenom natjecanju.

Prije odlaska na natjecanje dala je intervju za Eurosong.hr u kojem je ispričala je li sve spremno za njezin veliki trenutak i kakva očekivanja ima.

"Uzbuđena sam. Približava se taj dan našeg odlaska u Rotterdam i taj dan kad ću izići na tu pozornicu. Jedva čekam. Znam koliko smo se trudili i kakvu viziju imamo o tom nastupu. Ja se samo nadam da će to tako uistinu izgledati na kraju. Mislim da smo i više nego spremni", istaknula je Albina.

Pjevačica je rekla kako misli da su pokrili svaki djelić nastupa i da su pokrili sve moguće situacije koje bi ih mogle u Rotterdamu dočekati.

"Sad slijedi period u kojem ćemo se svi malo izolirati i pripaziti da ne bi došlo do nekih nenadanih situacija", ispričala je Albina, koja kaže da delegacija najviše strahuje zbog korone.  

 

  1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić o detaljima raskida zaruka s poznatim poduzetnikom: "To je život. Što ćemo se svi praviti da nam je sve super?"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene