vidi se sličnost

Albina objavila fotografiju mame koju rijetko pokazuje, jasno je od koga je pjevačica naslijedila ljepotu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić na Instagramu je čestitala rođendan svojoj mami Mariji te je tim povodom objavila i njezinu fotografiju.

Pjevačica Albina Grčić nije propustila na društvenim mrežama obilježiti rođendan svoje mame Marije.

Pogledaj i ovo Albina Grčić u mini bikiniju Albina otputovala u Afriku pa zavodljivim fotkama s plaže dovela društvene mreže do usijanja!

Čestitala joj ga je uz njezinu fotografiju koju je objavila u pričama na Instagramu, a na njoj je jasno od koga je pjevačica naslijedila ljepotu.


"Sretan rođendan mama! Najljepša i najdraža", napisala je Albina preko fotke mame koja je pozirala sa širokim osmijehom na licu i u crvenoj haljini, a uz čestitku je dodala i srce.

Albina često ističe kako joj je mama, uz oca Božinka i brata Marka, najveća podrška u karijeri, ali svoju obitelj rijetko pokazuje na društvenim mrežama.

No roditelji nisu skrivali ponos zbog njezina nastupa na ovogodišnjem Eurosongu.

"Ona je uvijek mi govorila 'Sve je super, međutim, velika mi je konkurencija i jake su zemlje tu. Ja ću dati sve od sebe i napraviti sve šta mogu da predstavim Hrvatsku u najboljem svjetlu. A što će žiri odlučiti?' Bila mi je jako skeptična - što će žiri odlučiti", rekao je Albinin otac za DNEVNIK.HR. S majkom se čula odmah nakon nastupa.

"Dio tima bio je šokiran zajedno s njom možda prvi momenat. Iskreno vjerovala sam da će proći u to finale, ali i dalje nakon svega sam ponosna, ispunjena", kazala je tada njezina majka.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +0 Tom Cruise mlad (Foto: Getty) Celebrity Pojavile se prve fotke Toma Cruisea nakon što je šokirao promjenama na licu, pogledajte kako izgleda ovih dana!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (FOTO: Youtube) Celebrity Brenin sin ostavio djevojku i u tajnosti ljubi majčinu kolegicu, a njoj se to ne usudi priznati? "Koliko znam, ne smije joj reći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene