Mnogi su ih zamijenili

Albina ili Adele? Našu pjevačicu ne prestaju uspoređivati sa svjetskom glazbenom divom, a očito je i zašto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Albina Grčić je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj su je mnogi obožavatelji zamijenila za Adele.

Otkako je predstavljala Hrvatsku na Euroviziji s pjesmom "Tick-Tock", pjevačica Albina Grčić stekla je brojne obožavatelje koji budno prate svaki njezin sljedeći korak.

Pogledaj i ovo Albina Grčić u mini bikiniju Albina otputovala u Afriku pa zavodljivim fotkama s plaže dovela društvene mreže do usijanja!

Ipak, mnogi je nisu uspjeli isprve prepoznati na njezinoj novoj fotografiji koju je podijelila na Instagramu i zamijenili su je za veliku svjetsku glazbenu zvijezdu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

"Adele?", "Mislio sam da je Adele", "Ista Adele", "Sličiš na Alede", nizali su se komentari ispod Albinine crno-bijele fotografije na kojoj je mnoge podsjetila na Adele u njezinu novom spotu za pjesmu "Easy On Me", a ona je na usporedbe reagirala smajlićima.

Osim u Hrvatskoj, Albina je popularna i diljem Europe, a nedavno je imala priliku upoznati svoje fanove iz Španjolske kada je nastupila na koncertu koji u Eurovillageu organizira španjolski klub obožavatelja Eurosonga.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Leonarda Boban (Foto: Instagram) Celebrity Rijetko pojavljivanje bivše supruge Zvonimira Bobana nije prošlo neopaženo, pogledajte s kim se družila na špici

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Celebrity Nekad omiljena holivudska slatkica dovela se do neprepoznatljivosti, njezine najnovije fotke sve su ostavile u čudu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene