Adrien Brody na odmoru pokazao top formu.

Galerija


Oskarovac Adrien Brody s odmora iz Francuske uputio se svojom jahtom u susjednu nam Italiju gdje uživa u čarima ljeta, ali pritom pazi da se ne opusti previše i zanemari održavanje top forme. Na palubi broda kojim plovi, paparazzi su ga uhvatili kako vježba i pritom pokazuje isklesano tijelo. 

Vezani članci David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Uživaju u Crnoj Gori: Victoria se pohvalila Davidovim fotografijama koje ljepši spol ostavljaju bez daha Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Lijepo lice, savršeno tijelo i tek 22 godine: Hoće li ona natjerati legendu da se napokon skrasi?

46-godišnji glumac u odmor provodi u društvu prijatelja, između ostalih manekenke Natashe Poly i njezinog supruga Petera Bakkera s kojima ga povezuje dugogodišnje prijateljstvo i često zajedno provode odmore, a trenutno se nalaze u blizini Sardinije.

No, na brodu se nalazi i misteriozna djevojka od koje se Adrian odvaja u rijetkim trenucima i s kojom je prvi put u javnosti viđen u svibnju ove godine. Čini se kako oboje dijeli avanturistički duh pa su viđeni i u zajedničkoj vožnji na skuteru kojim je ona upravljala. 

Adrien je izlazio s ruskom manekenkom Larom Lieto ali s njom se u javnosti nije pojavio od travnja prošle godine, a u vezi su bili od 2013. godine nakon što su se upoznali na Filmskom festivalu u Cannesu.

Ne gubi vrijeme: Slavna glumica uhvaćena kako razmjenjuje poljupce s novom djevojkom