Slavni oskarovac Adrien Brody viđen je kako se u društvu prijatelja odmara na francuskoj Azurnoj obali.

Galerija


Oskarovac kojeg već dugo nismo vidjeli Adrien Brody trenutačno se odmara u ljepotama i luksuzu francuskog elitnog odmarališta u St. Tropezu, omiljenoj destinaciji bogatih i slavnih. 

Vezani članci Aleksandar Bogdanović Potresno pismo udovice osječkog glumca Aleksandra Bogdanovića: "Čula sam zvuk koji je uništio moj život" Dejan Lovren i Enis Bešlagić Zajedničko ljetovanje: Pogledajte kako Enis Bešlagić i Dejan Lovren uživaju na Korčuli

Američkog glumca mršavog tijela i kukastog nosa mnogi pamte po njegovoj legendarnoj ulozi u filmu "Pijanist", za koju je dobio i Oscara za najbolju mušku ulogu, i to u dobi od samo 29 godina. Time je postao najmlađi glumac ovjenčan tom nagradom u povijesti. 

No nakon tog uspjeha, Adrien je počeo sve manje i manje snimati, a najviše je suradnji ostvario s redateljem Wesom Andersonom. 2017. se pojavio u sezoni hit-serije Peaky Blinders. 

Slavni je glumac sada viđen kako uživa u društvu prijatelja i manekenke Natashe Poly u Francuskoj, a njegov ga je karakterističan izgled odmah odao fotografima.

S obzirom na rijetka pojavljivanja u javnosti, posebno je zanimljivo vidjeti Brodyja u opuštenom izdanju izvan crvenog tepiha. 

Slavnim nogometašima nije lako: Njihove golišave žene na plaži podižu ionako uzavrele temperature