komplimenti se nižu

Bolja polovica jednog od najljepših domaćih parova oduševila u prozirnoj haljini: "Najljepša si i gotovo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Adriana Đurđević objavila je fotku iz rodnog Dubrovnika te je pobrala stotine lajkova. Mnogi su joj poručili kako je prekrasna.

Domaća ljepotica Adriana Đurđević javnosti je poznata kao djevojka nogometaša Duje Ćalete-Cara, a svojim objavama na Instagramu često pokrene buru komentara te skupi tisuće lajkova. Iako je jedno vrijeme provela u Francuskoj, gdje živi sa svojim poznatim dečkom, vratila se u rodni Dubrovnik odakle golica maštu brojnim pratiteljima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Greetings from Dubrovnik..🤍 #dubrovnik #croatia #croatiafulloflife #croatiatravel #mycity

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

"Pozdrav iz Dubrovnika", napisala je Adriana u opisu fotografije na kojoj pozira u prozirnoj haljini ispod koje se nazire kupaći kostim. "Predivna", "Najljepša si i gotovo", "Prava ljepotica", samo su neki od komentara njezinih oduševljenih pratitelja.

Lijepa odvjetnica ljeto provodi uživajući na moru, a svoje obožavatelje često izvještava o tome gdje je i što radi te nerijetko ističe svoju sjajnu figuru fotkama s plaže.

Adriana i pet godina mlađi Duje ovoga su ljeta jedno vrijeme proveli i na odmoru u Saint-Tropezu, no sigurna luka im je uvijek Hrvatska u koju se obožavaju vratiti svakom prilikom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene