Adriana Đurđević do prije nekoliko dana je uživala u rodnom Dubrovniku, a iako se vratila u Francusku, i dalje oduševljava fotkama s mora.

Galerija


Lijepa odvjetnica Adriana Đurđević domaćoj je javnosti poznata kao djevojka nogometaša Duje Ćalete-Cara, a svojim fotografijama na Instagramu često oduševljava brojne pratitelje. Ništa drugačije nije bilo ni ovoga puta, kada je Adriana objavila nekoliko fotografija s plaže.

Vezani članci Adriana Đurđević Lijepa djevojka našeg nogometaša pozdravila prosinac u mini haljini, gole noge su u prvom planu Adriana Đurđević - 2 Lijepa djevojka našeg nogometaša otkrila što voli raditi kasno navečer, dečko joj odgovorio: "Ti si luda"

Domaća ljepotica istaknula je svoju zavidnu liniju dok se izležavala na plaži, a pokazala je još jedan kupaći kostim iz svoje kolekcije. Obožavatelji su je obasuli komentarima na račun izgleda te su joj pisali kako je prelijepa.

Do prije nekoliko dana Adriana je boravila u rodnom Dubrovniku, gdje je užvala s obitelji i prijateljima. Sudeći prema nedavnoj objavi, vratila se u Francusku, gdje živi s Ćaletom-Carom, koji igra za nogometni klub Marseille.

Slomila oba stopala na ljetovanju pa šokirala izgledom na koji je potrošila gomilu novca