"Volim te", napisao je nogometaš Duje Ćaleta-Car uz fotografiju na kojoj na plaži pozira sa svojom djevojkom Adrianom Đurđević.

Galerija


Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car prije nekoliko su se dana vratili u Hrvatsku iz francuskog Marseillea gdje on igra nogomet, a lijepi domaći par uživa koliko može.

Vezani članci Adriana Đurđević Lijepa djevojka našeg nogometaša ne krije koliko voli život na visokoj nozi, čak je i kava koju pije posebna Adriana Đurđević Djevojka našeg reprezentativca očarala je čak i žene, mnoge su zaključile da izgleda ljepše no ikad

"Volim te", napisao je domaći nogometaš uz fotografiju na kojoj na plaži pozira sa svojom lijepom djevojkom. U manje od sat vremena nakon objave prikiupio je preko 6 tisuća jakova za fotografiju.

23-godišnji Duje Ćaleta-Car i njegova 28-godišnja djevojka Adriana Đurđević u vezi su dvije godine, a ona se zbog njega preselila iz rodnog joj Dubrovnika u francuski Marseille. Po mišljenju mnogih, upravo su oni jedan od najljepših domaćih parova te plijene pažnju gdje god da se pojave.

Nives pratitelje iznenadila fotkom u prozirnom, čipkastom grudnjaku, u sat vremena prikupila više od 10 tisuća lajkova