Melem za oči

Lijepa djevojka našeg reprezentativca u čipkastom bikiniju pokazala istesanu liniju i osunčan ten

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Galerija

Adriana Đurđević počastila je svoje pratitelje na Instagramu novom seksepilnom fotografijom.

Djevojka nogometaša Duje Ćalete-Cara, lijepa Adriana Đurđević pohvalila se zavidnom linijom na svom profilu na Instagramu objavivši fotografiju na kojoj pozira u seksepilnom bikiniju s čipkastim detaljima.

"Ljeto dolazi", napisala je Adriana uz fotografiju koja je nastala u sunčanom Marseillu, gdje njezin pet godina mlađi dečko igra nogomet za tamošnji klub. Osim zavidne linije pokazala je i već osunčani ten, a za cjelokupni je dojam pokupila brojne komplimente svojih pratitelja, kojih u ovom trenutku ima više od 60 tisuća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

"Top si", "Koja maca", "Nemam riječi, lajkam svakako", "Predivna si", "Zgodnica", "Zgodno moje", "Mrak", poručili su joj u komentarima.

Adriana i Duje u vezi su dvije godine, a ona se zbog njega preselila iz rodnog joj Dubrovnika u francuski Marseille. Po mišljenju mnogih, upravo su oni jedan od najljepših domaćih parova koji plijene pažnju gdje god da se pojave.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +1 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Isplivali nepoznati, ne baš lijepi, detalji o životu Meghan Markle, a šuška se i o novom potezu na kojem marljivo radi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene