Romantična objava

Jedan od najljepših domaćih parova vratio se u Hrvatsku i pokazao zašto baš oni nose tu titulu

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car (Foto: Instagram) Galerija

Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car vratili su se u Hrvatsku iz francuskog Marseillea, gdje on igra nogomet.

Naš nogometni reprezentativac 23-godišnji Duje Ćaleta-Car i njegova 28-godišnja djevojka Adriana Đurđević konačno su se uspjeli vratiti u Hrvatsku, nakon što su tri mjeseca izolacije zbog koronavirusa proveli u Marseilleu, gdje on igra nogomet za istoimeni slavni klub.

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

Par se veseli povratku kući nakon popuštanja mjera, a Adriana je na svom profilu na Instagramu podijelila njihovu zajedničku fotografiju snimljenu u rodnom joj Dubrovniku.

"Raj", napisala je kratko uz romantičnu fotografiju i hešteg "ljubav do mjeseca i natrag".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Đurđević (@adrianadurdevic) on

U komentarima su joj se javili pratitelji koji su se teško mogli odlučiti koje od njih dvoje bolje izgleda.

"Duje top, a nisi ni ti loša", "Najljepši ste par na svijetu", "Ostani u Marseillu s Dujom sljedeće sezone", "Obožavam vas", "Lijepi ste", "Preslatki", "Predivan par", poručili su im u komentarima.

Adriana se nedavno na društvenim mrežama pohvalila i zavidnom linijom objavivši fotografiju na kojoj pozira u seksepilnom bikiniju s čipkastim detaljima, kojom je oduzela dah svojim obožavateljima. 

Ona i Duje u vezi su dvije godine, a zbog njega se preselila iz rodnog joj Dubrovnika u francuski Marseille. Po mišljenju mnogih, upravo su oni jedan od najljepših domaćih parova te plijene pažnju gdje god da se pojave.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene