Adriana Đurđević ovih dana uživa u romantici, čime se pohvalila obožavateljima na društvenim mrežama.

Galerija


Lijepa Dubrovčanka Adriana Đurđević, poznata i kao djevojka našeg nogometnog reprezentativca Duje Ćalete-Cara na profilu na Instagramu često dijele fotografije kojima ostavlja bez daha svoje fanove, a posljednje koje je objavila odišu romantikom ali i seksepilom.

Vezani članci Adriana Đurđević - 3 Zanosna djevojka našeg nogometaša stigla u hrvatski raj nakon luksuznog odmora s dragim Adriana Đurđević Lijepa djevojka našeg nogometaša ne krije koliko voli život na visokoj nozi, čak je i kava koju pije posebna

28-godišnja Adriana koja je od svojega Duje starija pet godina, pohvalila se fotografijama boravka u jednom luksuznom hotelu, a na jednoj od njih pozira u svilenoj kratkoj spavaćici, na krevetu posutom ružinim laticima, a uživala je i u slatkim zalogajima. Iako Duje na istim fotografijama nema, Adriana je u kratkim Instagram pričama objavila i njihove zajedničke fotografije.

Sretni je par u vezi dvije godine, a ona se zbog njega preselila iz rodnog joj Dubrovnika u francuski Marseille gdje Duje igra nogomet. Po mnogima su upravo oni jedan od najljepših domaćih parova koji plijene pažnju gdje god da se pojave.

Rijetko zajedničko pojavljivanje u javnosti: Milanovićevi sinovi u prvom redu s obitelji na inauguraciji