odredio sud

Detalji razvoda slavne pjevačice i milijardera neće biti dostupni javnosti, ali koštat će ih popriličnu svotu

Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) +0 Adele (Foto: Instagram) Galerija

Adele i Simon Konecki prošle su godine objavili da se razvode, a zajedno imaju sedmogodišnjeg sina.

Pop zvijezda Adele uputila je zahtjev sudu u Los Angelesu da detalje njezinog razvoda od milijardera Simona Koneckog drže u tajnosti, a sud joj je zahtjev i odobrio.

Pogledaj i ovo Adele (Foto: Profimedia) Dugo ga je skrivala Nakon šokantne transformacije izgleda šuška se da Adele ima novog dečka, saznalo se o kome je riječ

Prema najnovijim tvrdnjama, 31-godišnja glazbenica i njezin bivši suprug dijelit će skrbništvo nad njihovim sedmogodišnjim sinom Angelom, no ostale poslovne informacije neće biti dostupne javnosti. Razvod će ih stajati preko 170 milijuna dolara.

Popularna Adele je prije godinu dana objavila kako se rastaje od supruga.

"Holivudski razvodi mogu potrajati godinama i postati zaista ružni. Adele i Simon to očito ne žele", kaže izvor blizak bivšem paru za The Sun.

Dodaje kako su bivši supružnici ustrajni o tome da detalje drže daleko od javnosti zbog svog sina.

Adele je nekoliko puta istaknula kako joj je protekla godina bila teška, a snimanje nove glazbe joj je bila terapija. Pjevačica bi uskoro trebala objaviti novi album, kojeg fanovi diljem svijeta željno iščekuju.

Pjevačica je početkom godine zabrinula fanove zbog mršavosti. Smršavjela je više od 40 kilograma zahvaljujući rigoroznoj dijeti, zbog čega je postala neprepoznatljiva.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) +0 Courtney Love i Kurt Cobain (Foto: Profimedia) Celebrity Preminuo je prije 26 godina, ali njegova slava ne blijedi: Njegov slučaj i danas intrigira javnost

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene