WOW!

Pogledajte 18 milijuna dolara vrijedan dom u kojem žive Meghan i Harry, vlasnika su upoznali preko svima poznate voditeljice

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) getty images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto:Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan i Harry nedavno su se preselili u Los Angeles, a otkriveno je gdje žive. Radi se o vili holivudskog tajkuna kojeg su upoznali preko zajedničke prijateljice Opre Winfrey.

Princ Harry i Meghan Markle preselili su se nedavno u Los Angeles, a sada je otkriveno da žive u turboluksuznoj vili na Beverly Hillsu koja pripada holivudskom tajkunu Tyleru Perryju.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Daily Mail javlja kako kraljevski par nikada nije viđen u javnosti s Perryjem, no vjeruju kako su se upoznali preko zajedničke prijateljice Oprah Winfrey. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i njihov sin Archie 18 milijuna dolara vrijednu vilu nazivaju domom otkako su se preselili u Meghanin rodni grad.

Vila se nalazi u ekskluzivnom kvartu koji nadziru zaštitari, stara je 50 godina, a ima 12 kupaonica i osam spavaćih soba. Nije poznato jesu li Meghan i Harry vilu iznajmili ili ondje borave kao gosti, no nema podataka da je vila prodana.

Kraljevski par u Los Angelesu je u kućnoj karanteni, a paparazzi su ih uhvatili tek nekoliko puta, od kojih jednom kako volontiraju.

Početkom ove godine objavili su kako se povlače s kraljevskih dužnosti, od kojih su službeno odstupili zaključno s 31. ožujka ove godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene