Adele je predala zahtjev za razvod braka.

Galerija


Šest mjeseci nakon objave da se rastaje, 31-godišnja britanska pjevačica Adele i službeno je predala zahtjev za razvodom braka od Simona Koneckog, piše TMZ.

Vezani članci Adele i Simon Konecki (Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL) Pjevačica ne žali za bivšim suprugom, aktivno traži novog partnera na misterioznoj aplikaciji koja garantira intimu Adele (Foto: AFP) Nekad je bila bucka s natapiranom kosom, a onda je promijenila izgled i napucala muža milijunaša

Uskoro bivši supružnici vezu su započeli 2011. godine ali detalje iz privatnog života vješto su krili od znatiželjnih očiju javnosti. Par zajedno ima sina, 6-godišnjeg Angela kojeg su zajedno odlučili odgajati s ljubavlju unatoč prekidu.

Da su u braku nikada nisu službeno potvrdili, no glasine su se pokazale točnima kada su uočeni s vjenčanim prstenjem nakon što su se u tajnosti vjenčali 2016. godine. Sama Adele je to priznala godinu dana kasnije na 59. dodjeli glazbene nagrade Grammy kada je u govoru zahvale spomenula supruga.

No u travnju ove godine Adelin je glasnogovornik za Associated Press rekao kako je njihovoj vezi došao kraj nakon što su proveli zajedno sedam godina.

"Adele i njezin partner više nisu zajedno, no ostali su predani zajedničkom odgoju sina kojeg jako vole. Kao i uvijek, mole za privatnost i neće davati nikakve dodatne komentare", izjavio je. 

Čini se kako pjevačica zbog razvoda nimalo ne tuguje već se zabavlja i izgleda bolje nego ikad, a u međuvremenu je viđena u društvu drugih muškaraca

Ljubavnik preminulog glazbenika danas je beskućnik, živi na ulici i negira da ga je ikad poznavao