Adele je predala zahtjev za razvod braka.

Galerija


Šest mjeseci nakon objave da se rastaje, 31-godišnja britanska pjevačica Adele i službeno je predala zahtjev za razvodom braka od Simona Koneckog, piše TMZ.

Vezani članci Adele (Foto: Profimedia) Vidno mršavija pjevačica na koncert stigla s nepoznatim muškarcem koji je već nečiji suprug Adele i Simon Konecki (Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL) Pjevačica ne žali za bivšim suprugom, aktivno traži novog partnera na misterioznoj aplikaciji koja garantira intimu

Uskoro bivši supružnici vezu su započeli 2011. godine ali detalje iz privatnog života vješto su krili od znatiželjnih očiju javnosti. Par zajedno ima sina, 6-godišnjeg Angela kojeg su zajedno odlučili odgajati s ljubavlju unatoč prekidu.

Da su u braku nikada nisu službeno potvrdili, no glasine su se pokazale točnima kada su uočeni s vjenčanim prstenjem nakon što su se u tajnosti vjenčali 2016. godine. Sama Adele je to priznala godinu dana kasnije na 59. dodjeli glazbene nagrade Grammy kada je u govoru zahvale spomenula supruga.

No u travnju ove godine Adelin je glasnogovornik za Associated Press rekao kako je njihovoj vezi došao kraj nakon što su proveli zajedno sedam godina.

"Adele i njezin partner više nisu zajedno, no ostali su predani zajedničkom odgoju sina kojeg jako vole. Kao i uvijek, mole za privatnost i neće davati nikakve dodatne komentare", izjavio je. 

Čini se kako pjevačica zbog razvoda nimalo ne tuguje već se zabavlja i izgleda bolje nego ikad, a u međuvremenu je viđena u društvu drugih muškaraca

Ljubavnik preminulog glazbenika danas je beskućnik, živi na ulici i negira da ga je ikad poznavao