U društvu spajsica!

Čini se da joj život nakon razvoda itekako godi: Pjevačica blista i provodi se kao nikad u životu

Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Instagram) Adele i Geri Halliwell (Foto: Instagram) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) Adele i nepoznati muškarac (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele i Simon Konecki (Foto: Profimedia) Adele (Foto: AFP) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: Profimedia) Galerija

Adele je zablistala na londonskom koncertu popularnih Spice Girls, koje smatra svojim najvećim uzorima.

Povodom raskošne proslave 31. rođendana planetarno popularna britanska pjevačica Adele na svom je profilu na Instagramu, gdje je prati vojska od gotovo 32 milijuna obožavatelja, objavila kako će sljedeće godina biti velika za nju te će je potrošiti na samu sebe.

Pogledaj i ovo Adele (Foto: Profimedia) Druga osoba Ma je li to stvarno Adele? Poslije pola godine objavila novu fotku i zaprepastila nevjerojatnom promjenom izgleda!

Time je zapravo svijetu dala do znanja da je njezinu braku s milijunašem Simonom Koneckim došao kraj nakon 3 godine, a čini se kako se njezine riječi s Instagrama itekako ostvaraju.

Naime, Adele se pojavila u javnosti, točnije na koncertu benda Spice Girls u Londonu, a mnogi su se složili u tvrdnji da pjevačica nikad nije bolje i samopouzdanije izgledala. U trendi crnoj kombinaciji i hlačama s cvjetnim printom Adele je plesala, tulumarila s članicama benda, na profilu na Instagramu je objavila i video u kojem nije krila uzbuđenje što će čuti ponovno čuti bend svog djetinjstva.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

"Posljednji put sam Spice Girls vidjela na Wembleyju prije 21 godinu! Večeras sam sa svojim najbližima plakala, smijala se, vrištala, plesala i zaljubila se ponovno u sebe kao 10-godišnju djevojčicu. Nije tajna koliko ih volim, koliko su me inspirirale kako da živim život i da se nikad ne osvrćem natrag. Konačno sam imala priliku upoznati Ginger, napila sam se s djevojkama i iskreno ne mogu vjerovati kako sam daleko dogurala. Hvala za ludilo koje ste mi omogućile da živim, ne bih došla do ovdje bez vas, pet britanskih legendi. Volim vas!" napisala je Adele u emotivnoj objavi.

Očito je da se slavna pjevačica provela kao nikad u životu, ali i doživjela transformaciju života, rekli bismo slobodno, preporodila se.

Inače, Adele od samo početka nije krila koliko ju je razveselila vijest o ponovnom okupljanju jedne od najpopularnijih grupa svih vremena, legendarnih Spice Girls i njihovoj turneji od ukupno šest koncerata. Čak je na Instagramu podijelila fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira ispred zida prepunog postera obožavanih "spajsica".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Adele je Simona upoznala 2011. godine, u tajnosti su se vjenčali 2016. godine, a prije 6 godina postali su roditelji sina Angela. Detalje privatnog života nikada nije voljela otkrivati u javnosti, a vijest da se vjenčala javnosti je otkrila na dodjeli glazbenih nagrada Grammy tek 2017. godine. Zbog sina je odlučila napraviti pauzu u karijeri, a posljednji je singl objavila prije godinu i pol dana. To nije smanjilo impozantne brojke na njezinu bankovnom računu. Naime, njezina imovina procjenjuje se na otprilike vrtoglavih 150 milijuna britanskih funti.

Nakon razvoda viđena je kako ljubi nepoznatog muškarca, a strani mediji prenosili su vijest da koristi aplikaciju koju koriste i brojne druge zvijezde kako bi upoznale novog partnera. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +3 Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Celebrity Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene