Divama se nitko od pripadnika medija nije smio obratiti na premijeri filma 'Another Happy Day', što je za Sundance svojevrsni presedan.


Dvadesetpetogodišnji redatelj Sam Levinson debitirao je svojim prvim filmom 'Another Happy Day' na Sundanceu. Ono što impresionira i američke medije jest to što je ovaj mladić za debitanstko ostvarenje uspio okupiti zvjezdani kast.

Vezani članci Slika nije dostupna Odvažno izdanje u 51.! A gdje je grudnjak? Slika nije dostupna Uhvaćena s tajanstvenim muškarcem!

U prvom redu Ellen Barkin, Demi Moore i legendarnog Georgea Kennedyja koji je nakon odlaska u mirovinu ponovno aktivirao svoju karijeru, zatim tu su još i holivudska ljepotica Kate Bosworth i Thomas Haden Church kojeg hrvatski filmofili najviše pamte po ulozi Jacka iz filma 'Stranputica'.

>> Kevin Smith se sukobio s vjerskim ekstremistima

>> Paul Giamatti: Prepustit ću se užicima alkohola!

Obzirom da se u filmu našla all stars postava, premijera na Sundanceu bila je neprimjerena Festivalu. Naime svi intervjui i bilo kakvo obraćanje glumcima i glumicama bilo je zabranjeno medijima.

Službeni red carpet koji je vrvio novinarima i snimateljima donio je razočarenje svima koji su se ponadali uzeti izjave.

Glumci su samo izašli na poziranje, a čak ni dvadesetpetogodišnji redatelj Sam Levinson nije htio davati izjave što je općenito neobično ponašanje za jednog debitanta u trenutku filmske premijere.

Što se tiče poziranja, događajem su dominirale tri dive, Ellen Barkin, Demi Moore i Kate Bosworth, koje su svojim toaletama također unijele i glamuroznost na no dress code event kao što je Sundance. Još jedan sretan dan?