Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kakav bi to bio tjedan bez Vlatke Pokos, Dolores Lambaše i Dikana Radeljaka?! Nikakav, eto kakav!


Prepucavanje godine nastavlja se svim raspoloživim sredstvima, a najnovija bitka odvija se u Doloresinom blogu, a u cijelu priču se umiješala i Mia Begović koja prijeti tužbom jer ju je Vlatka izvrijeđala na svom blogu.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Život u paklu': Vlatka je vikala da sam debil kao moja mama Slika nije dostupna Lana Radeljak će progovoriti u 'Životu iz pakla'!

'Smatram da je potpuno besmisleno prepucavati se preko medija oko ovako osjetljivih i intimnih stvari pa sam stoga mišljenja da je najbolje obratiti vam se otvorenim pismom, koje je, što se mene tiče moje definitivno i zadnje.

E, vidite teta Vlatka, ovdje slučajno u cijelu priču ulazim Ja, seljanka iz Pakova Sela. Koja bih se sada trebala sablazniti nad cijelom trakavicom koju ste zgodno upakirali medijima,u ovoj hajci na mene-prepasti se, izgubiti živce i - nestati iz Josipova života.

Ako ste uistinu voljeli ovo drago dijete koje nije ni inače teško
voljeti- zašto ste je onda svakodnevno vrijeđali i govorili joj
da je debil poput svoje mame? Zašto ste vašu voljenu
pokćerku ubadali vilicom kada bi sporije jela? Zašto ste je zatvarali u ormar i puštali je da ondje plače cijeli dan?'

Ovim je riječima Dolores Lambaša 'počastila' Vlatku Pokos, no valjda je zaboravila da je upravo ona posljednjih mjeseci blogovima i Facebook statusima zabavljala hrvatsku javnost . Prisjetimo se samo pressice na kojoj je trebao biti predstavljen film, a prerasla je u prezentaciju veze.

Javno olajavanje diglo je živce Vlatki. Shvativši da je vrag odnio
šalu, obračunavanje s Lambašom prepustila je odvjetnici. 'Ovo posljednje što kola internetom nisam vidjela niti pročitala, jer imam jako puno posla, ali s obzirom na one izjave od prije sam odlučila podići tužbu.', rekla je Vlatka Pokos.

A na Vlatku se navodno nabrusila Mija Begović koju je na svom blogu posredno prozvala alkoholičarkom i ninfomankom.Stoga bi osim Dolly i Vlatka mogla zaradit tužbu zbog klevete. Iako je najavila da je pismo Vlatki posljednje što će reći na tu temu, Dolores je dva dana kasnije obavijestila širu javnost da je po prvi put u svađi s Dikanom i to narvno zbog Vlatke. Više u prilogu Red Capeta!