Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mora se pohvaliti odlična organizacija partya, koji je dobio službenu pohvalu kao party tjedna koji se održao u Zagrebu u čast tri godine postojanja popularnog Stars tjednika. Rođendanski party na kojem se našao kompletan Zagrebački celebrty repertoar.


Glavni urednik Stars tjednika, Mate Tokić je rekao, kako ipak nisu svi došli, a naglasio je da su to neki pojedinci iz takozvane A liste gostiju poput Severine, Gibonnija, Olivera i Ninae no da je i bez njih party prošao u maksimalno opuštenom, dobrom i zabavnom ugođaju.

Vezani članci Slika nije dostupna Simona: Moja veza sa Zvonom nije bila seksualna Slika nije dostupna Bogati pekar u Porscheu vozi Simonu Šajn

No, zato su na Pink partiju bili nazočne zvjezdice iz svakodnevnice, a to su redom Simona Gotovac, Marko Grubnić i jedinstvena kraljica Novalje pjevačica Sandra Dabo.

U jednom trenutku je pripita Simona nadobudno uzela mikrofon Nove Tv u ruke i odlučila uzeti koju zanimljivu izjavu od grubnića, alias Modnog mačka, koji je u punom klubu ljudi, gdje svirala glasna muzika uspio istodobno pričati na mobitel i odgovarati Simoni u njen mikrofon.

Kraljica Novalje se po prvi put pojavila u raskošnom večernjem izdanju. Kako su prošlog tjedna partijali domaći celebrityji saznajte u prilogu Red Carpetova.