Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije lako baviti se manekenstvom, krvav je to posao, pa se jedna Missica čak rasplakala u kameru.


Miss Hrvatske Ivana Vasilj odmah je ispala iz igre, iako je rasna ljepotica i puno ljepša od prvih 15 odabranih natjecateljica. Ali, teško je ljepotu ocjenjivati, a o ukusima je besmisleno raspravljati. Novinarka Red Carpeta Vedrana Pribačić bila je jedina novinarka s ovih prostora koja je izvještavala s izbora.

Vezani članci Slika nije dostupna VIDEO: Poplave dosad odnijele 40 života Slika nije dostupna Hrvatska dobila svjetsku prvakinju u ribolovu

Prilog započinje pričom o gradu Johannesburgu, poslovnom centru Južnoafričke Republike. No, zavarati će vas velike zgradurine i neboderi koji su poput onih u većim svjetskim gradovima, mislit ćete ovdje se tamo živi, a istina je da u Johannesburgu dobro živi samo manjina. Naime, crnci su dobili pravo glasa tek prije 15 godina.

>> VIDEO: Miss Jumbo - ljepotice iznad 80 kg

'Mislim da u JAR-u uvijek postoji mogućnost napretka. Naravno, unatoč burnoj prošlosti apartheida, učinili smo veliki korak u našoj 15-godišnjoj demokraciji', priču o Južnoafričkoj Republici i izboru za Miss Svijeta započinje Tatum Lucy Keshvar, Miss Južnoafričke Republike, a što znači biti Miss, kako je ove godine sve organizirano i što se događalo tijekom tjedan dana u Johannesburgu pogledajte u priloženom videu.