Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vedrana Pribačić uspjela je dobiti ekskluzivni intervju s ruskim milijarderom Arasom Agalarovom, koji je otvorio Red Carpetu vrata svog super raskošnog golf kluba.


Na preporuku Dubravka Horvata, našeg najbogatijeg ruskog Hrvata, koji nas je pak preporučio svom prijatelju Anatoliju Kučereni, najpoznatijem ruskom odvjetniku, koji je potom direktno zvao svog prijatelja, ruskog milijardera Arasa Agalarova, uspjeli smo dogovoriti intervju! Jedino tako smo i mogli, jer je u krug ruske novčane elite teško ući…

Vezani članci Slika nije dostupna Zvijezda Dinastije u Red Carpetu Slika nije dostupna Prva ekskluziva: Ivana Nanut kod Dr. Oza

>> Milijarder i osnivač Facebooka živi u podstanarskom stanu

Aras Agalarov dočekao nas je u beach klubu svog golf terena s 15 umjetnih jezera, u kojem članarina iznosi nevjerojatnih 75.000 eura. 'Ocjene su visoke, neki kažu da nisu nikada igrali na ovakvom terenu. Teško je reći ulazi li u deset najboljih golf terena na svijetu. Ili ulazi u pet najboljih terena na svijetu. Nama kao vlasnicima teško je procijeniti, no očito je to jedan od najboljih terena na svijetu.', rekao nam je Agalarov, Rus 'težak' 1.2 milijarde dolara.

Agalarov Golf i Country klub, njegov je vlasnik zamislio kao 'mali' raj za bogataše, u kojem cijene nekretnina dostižu 20 milijuna eura, a oni koji ih kupe svoje vikendice, da dobro ste čuli – vikendice, koriste ih samo nekoliko dana na godinu. Osim golf terena, vila i jezera na posjedu se nalazi i luksuzni hotel u kojem sobe koštaju od 400 do 2000 eura na noć, no to nije sve… Više u prilogu Red Carpeta!