Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kakvi bi to bili blagdani da ih gledateljima Red Carpeta ne čestita upravo onaj svećenik koji se najviše kači s estradom. Don Kaćunko čestitao je Božić iz ličkog krajolika koji mu je nametnut baš zato jer ga je crkva pokušala ušutkati, te ga je preselila iz Zagreba.


Don Kaćunko se u Lici osjeća odlično i ne pada mu na pamet da šuti. Pored toga trenutno je vrlo zauzet posjećivanjem potrebitih, odnosno bolesnih župljana po zabačenim dijelovima Like. Do nekih ide čak i čamcem, nema ga po dva dana, svi se pitaju gdje je, a on se taman vrati prljav, raščupan i gladan.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Ciganović bi mogao biti stilist tek nakon ispovijedi i pričesti' Slika nije dostupna Župnik: Gejevi su nakaze, treba demonstrirati protiv njih

Uz silne obveze, don Kaćunko je ipak pronašao vremena i da svima željnima crkvenih crvenih tepiha zaželi svako dobro.

Primjerice kontroverznoj Nives Celzijus zaželio je da iduće godine napiše drugu knjigu, ali i to da više ne snima provokativne seksi glazbene spotove. Nije mogao zaboraviti spomenuti riječke rockere Let 3koji ispaljuju čepove i srtažnjice, a bilo je riječi o Marku Perkoviću Thompsonu i ustaštvu.

Pogledajte cijelu Božićnu čestitku u prilogu Red Carpeta.