Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vrlo je znakovito kako država ne može odvojiti manje od jednog postotka proračuna, tj. milijardu kuna za poticaje za seljake, ali grad Split ima 350.000 kuna viška u gradskom proračunu za potrebe sufinanciranja Oliverovog nastupa u Londonu.


Dakle, jedan Oliver, koji zasigurno nema egzistencijalnih problema, dobio je od vlasti 35 puta više novaca nego što traži jedan hrvatski seljak za vlastito preživljavanje.

Vezani članci Slika nije dostupna Fani Čapalija izbacuje parfem naziva 'It's ok' Slika nije dostupna Dio Splićana bi htio da Kerum ima više ljubavnica

Gradonačelnik Kerum na koncert vodi delegaciju od šest ljudi, sve u ime promocije grada Splita i čvrsto vjerujemo, na račun grada Splita. Pitamo se koliko će ovo ulaganje donijeti dobrobiti Splitu, koliko Oliveru, koliko hrvatskom turizmu, a koliko hrvatskom seljaku. Ovom potonjem zasigurno nikoliko.

Ali, bar je novinarka Red Carpeta na ovom primjeru dokazala da u ovoj državi ima novaca, samo što se tim novcem raspolaže apsolutno suludo.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju