Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Donedavni novinar Red Carpeta Nenad Hervatin odlučio je, barem na neko vrijeme, ostaviti svoju najveću ljubav - novinarstvo, i okušati se u novim vodama.


Neno je, naime, preuzeo mjesto generalnog direktora Centra za poboljšanje kvalitete života 'Sunce Star', te se tako priključio Fatimi Tomičić u misiji širenja ljubavi. Posjetili smo ga već prvog radnog tjedna, da vidimo kako se snalazi u novoj sredini i s kakvim se sve izazovima susreće.

Vezani članci Sunce u Zagrebu (Sanjin Strukic/PIXSELL) Pred početak zime stiže nam - zatopljenje: Temperature će na kopnu rasti i do 15 stupnjeva, uz more čak 18 Snijeg u Zagrebu, ilustracija (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) - 1 DHMZ izdao dugoročnu prognozu, objavljeno kakva nas zima očekuje

'Od prvog trenutka od kad je on radio sa mnom intervjue, još u vrijeme dok sam ja bila proročica i vidovnjakinja stvorila se jedna spona, jedna energetska ili duhovna povezanost što sam ja protumačila kao zajednički misiju', izjavila je Fatima Tomičić, duhovna iscjeliteljica za Red Carpet.

Nenad Hervatin, je izvijestio o promjeni Fatimine djelatnosti riječima: 'Ona više ne proriče, nego mi zajedno, u timu ljudima nudimo ljubav, isključivo ljubav kao rješenje svih životnih problema.'

Više pogledajte u video prilogu Red Carpeta.