Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novinarka Red Carpeta Hana Hadžiavdagić otkrila je internetsku stranicu koja nudi besplatna putovanja ako ste mlada, lijepa i slobodoumna. Što je krije iza toga i ima li recesije kod sponzoruša?


Kada su predsjednici mnogih zemalja svojim investitorima, brokerima i ostalim poduzetnicima naložili da smanje rasipništvo neprimjereno poodmakloj krizi, okrenuli su se onom što im je do jučer izgledalo nezamislivo - štednji.

Vezani članci Hana Hadžiavdagić Tabaković - 1 Strani mediji raspisali se o Hani Hadžiavdagić zbog fotografije koju je objavila pa obrisala, nazvali je bosanskom Paris Hilton Nije sve tako crno - 2 Oni su koronakrizu pretvorili u poduzetničku priliku pa sve što proizvedu – odmah prodaju: "Narudžbe dolaze iz cijele Hrvatske"

Ukinuli su doprinose svojim ljubavnicama i damama za zabavu, takozvanim sponzorušama. Ljubavnice su, naime, tvrde to danas i ugledni svjetski magazini, prve osjetile udar ekonomske krize. Ništa bolja situacija nije ni u Hrvatskoj. 'Današnje sponzoruše definitivno žive recesijski život međutim najgora stvar koja se jednoj sponzoruši može dogoditi je da se zaljubi i postane žena sponzora', tvrdi Boris Kosmač.

Istraživanje koje je prošle godine provedeno u Americi pokazalo je da tri četvrtine bogatih preljubnika namjerava trošiti manje novca na poklone za ljubavnice, dok će 82 posto njih potpuno ukinuti redovita novčana davanja. Istraživanje je obuhvatilo 190 bogataša s imovinom od najmanje 15 milijuna eura, koji su priznali da imaju izvanbračnu vezu.

>> 'Živcira me što ljudi misle da sam ja neka sponzoruša'

Mi smo također istraživali na internetu i gle čuda danas tamo postoji stranica za besplatna putovanja. Naravno, moraš biti mlad, lijep i zgodan. Ako ništa sponze će ovdje pronaći utjehu. Danas svi osjećaju recesiju pa valjda i poduzetnici duboka džepa.

Umjesto da se služe niskorazrednim ucjenama kako bi zadržale muškarce koji su ih jednostavno potrošili, mi im savjetujemo da pronađu posao. Biti spremačica puno je poštenije od širenja nogu zbog novih cipela.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.