Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Alen Albuinović neočekivano je doživio 'rešetanje' života. Hana ga je 'rasklopila' na sastavne dijelove.


Izazovna Hana Hadžiavdagić odabrala je Alena Albinovića, poznatog još kao Malog od skandala da joj bude prvi ovogodišnji intervju u 'Savjetovalištu za sponzoruše', a mali je doživio 'rešetanje' kakvo zasigurno nije očekivao.

Vezani članci Droga, ilustracija Hrvati sve češće posežu za antidepresivima, ali i drogama. Jedna doživljava pravi boom Droga na carini Dnevnik Nove TV doznaje: Uhvaćena još jedna mula, pokušala je ući u Hrvatsku opasana s više od kilogram kokaina

Sigurno ne biste imali pojma tko je Mali od skandala, pravog imena Alen Albinović da isti taj mali nije jednom prilikom sjeo na autobus i potegao iz Sarajeva do Zagreba kako bi nam donio dokazni materijal o svome skandaloznom karakteru. Mali je u međuvremenu oformio ekipu u čijem su sastavu PR menager, generalni menager, stilist, profesor pjevanja, vizažist i osobni vozač, sa ciljem pokretanja pjevačke karijere.

Naša izazovna Hana odabrala je Malog da joj bude prvi ovogodišnji intervju , a mali je doživio 'rešetanje' kakvo zasigurno nije očekivao. Glavni cilj bio joj je da otkrije u čemu je tajna njegovog celebrity uspjeha jer, ruku na srce, u njegovom slučaju i nismo baš detektirali neki poseban talenat, osim eventualno talenta za sisanje polulitrene flaše gaziranog pića.

A na kraju 'rešetanja' Hana je Malog ponudila 'kokainom' da bi vidjela da li se uistinu riješio ovisnosti… Više u prilogu Red Carpeta!

Hana Hadžiavdagić dolazi na FACE 2 FACE video chat 12. siječnja od 13:00 do 13:45 sati!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju