Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovoga tjedna naša Hanči kotrljala se od Zagreba do Zadra, sve kako bi vam dočarala glasoviti Garden festival, proglašen 2. najboljim festivalom u Europi! Kako Zadar nije zadovoljio njezine apetite, posjetila je i otok Levan u blizini Pule, gdje je njezin bivši farmer Alen Macinić odlučio otvoriti beach bar, a nećete vjerovati, ali tamo se jelo sa žeskih tijela!


Petričani su ovih dana poprište Garden festivala, koji je proglašen 2. najboljim festivalom u Europi. Posjetitelji su pretežno Englezi i Engleskinje koji na festival dolaze organiziranim charter letovima, tako da su na Gardenu cijene prilično više nego na ostalim mjestima u Hrvatskoj, pa je Hana odlučila doznati što engleski gosti misli o cijenama koje su tamo zatekli.

Vezani članci Tuširanje na granici Prizor s Bregane nasmijao ljude u koloni: ''Kakva ljubomora ovih iz auta...'' Skratile kosu Vrućine su ih ponukale da skrate kosu, prezadovoljne su promjenom

No to nije bila jedina stvar koja je Hana istražila na Gardenu, tako da su joj druželjuljubivi Englezi i Engleskinje otkrivali jesu li gay ili ne, da li se vole seks za jednu noć, a mnogi su joj i otvoreno priznali da su u trenutku razgovora s njom bili – drogirani!

>> Zečici Victoriji Metzker seks jako važan u životu

>> Garden festival: Kad se dečki ljube i bućkaju u bazenu

>> The Garden Festival donosi desetodnevnu glazbenu poslasticu

Kako Zadar nije zadovoljio Hanine apetite, požurila je na maleni otok Levan u blizini Pule, gdje je njezin bivši farmer Alen Macinić odlučio otvoriti beach bar, a tamo je bilo stvarno svega – od Jelene Urukalo koja je progovorila o ponovnom 'posjetu' komuni bivšeg dečka Marina Ivanovića Stoke, preko Kristine Lumbare koja je otkrila zašto po ljeti jednostavno mora biti slobodna, to jest bez dečka, do vrućih plesačica, a slatko za kraj je bila prelijepa i skoro gola djevojka s oje su gosti beach bara jeli voće… Više u prilogu Red Carpeta!