Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon Christiana Ronalda Fani Stipković pred kamere Red Carpeta u nedjelju 8. veljače dovodi još jedno poznato lice i tijelo – boksača Vladimira Klička.


Na partiju najpoznatijeg svjetskog časopisa za muškarce GQ-a među zvijezdama njemačkog showbusinessa Fani Stipković pronašla je najpopularnijeg svjetskog boksačkog prvaka Vladimira Klička. To je bio povod da po uzoru na ostale svjetske celebove i on otvori dušu Red Carpetu i da svoj prvi intervju za hrvatske medije.

Vezani članci Slika nije dostupna Je li se Ronaldo zaljubio u našu Fani? Slika nije dostupna 'Da nisam nogometaš, radio bih u dućanu ili teretani'

Vladimir je prvi put progovorio o svojoj vezi s Karolinom Kurkovom te priznao ono o čemu su svi dosad samo nagađali - jesu li zajedno ili ne. Vlado, kako ga je Fani od milja prozvala, otvoreno je progovorio na kakve se djevojke 'pali', što ga može privući, a što odbiti te da li se ikada potukao zbog djevojke.

Kličko je govorio i o svom humanitarnom radu, borbi protiv dječje prostitucije te čime bi se bavio da nije boksač. Ovaj zanimljivi sportaš s doktoratom dojmio se Fani kao inteligentni i markantni muškarac koji joj je između ostalog recitirao pjesmu skladanu za nju. Za gledatelje Red Carpeta u nedjelju 8. veljače demonstrirat će i svoje voditeljske sposobnosti.