Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Talijanski fotograf dao je intervju Fani Stipković - saznajte sve tajne majstora skandala.


Postati najskandaloznija osoba u zemlji u kojoj je konkurencija za tu poziciju itekako opaka i nije bas lagan zadatak, no Fabriziu Coroni, nekada anonimnom novinaru, a danas trash celebu, to je u Italiji itekako pošlo za rukom.

Vezani članci Slika nije dostupna Nina s Coronom zakopala ratnu sjekiru! Slika nije dostupna Ima novu! Nije dugo tugovao za Belen!

Ispočetka je bio poznat isključivo kao suprug Nine Morić, da bi postao njezin PR, te i sam penetrirao u svijet talijanskog showbiza. No tada je ovaj majstor skandala još bio mala beba.

Ucjenjivanje zvijezda kompromitirajućim fotkama, navodni pokušaj samoubojstva Nine Morić jer je Fabrizio našao drugu, uhićenje, boravak u zatvoru, te naposljetku priznanje jednog djedice da je s Fabriziom bio u homoseksualnoj vezi i da je na njega potrošio nekoliko miljuna eura...

Ima li Fabrizijevim skandaloznim avanturama kraja, pokušala je proniknuti novinarka Red Carpeta Fani Stipković. Ulovila ga je taman usred najnovijeg skandala, navodno mu opet prijeti zatvor jer je možda bio upleten u lanac prostitucije oko premijera Berlusconija. Mora se priznati, ovakvog skandal majstora majka rijetko rađa...