Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon teškog perioda i prekomjerne doze pilula za spavanje, Nina Morić 'došla je sebi' i u svom zadnjem intervjuu odlučno poručila Belen Rodriguez da ni ne pomišlja da će ikada zauzeti njezino mjesto.


'Zaštititi ću sina Carlosa na sve moguće načine, dolje ruke s mog djeteta! Ako netko misli da me može zamijeniti, jako se prevarila. Ja sam Carlosova majka, nosila sam ga devet mjeseci ispod srca i dala mu život. Nitko na svijetu nije dao za njega više od mene, a ako moj bivši muž to ne razumije, to je njegov problem. Mene se ne može zamijeniti. Želim se posvetiti isključivo sinu Carlosu i mom poslu koji mi pruža zadovoljstvo.', odlučna je bila Nina Morić u intervjuu koji je dala za talijanski tjednik Vero.

Vezani članci Slika nije dostupna Po drugi put se udaje Nina Morić! Slika nije dostupna 'Nina Morić će opet pokušati suicid'

Nakon što je završila s 'bukvicom' namijenjenoj Belen Rodriguez i bivšem mužu Fabrizij Coroni, Nina je potvrdila da su u tijeku pregovori za ulazak na talijansku Farmu, a da jedina stvar koja ju koči što zna da ne bi izdržala dugo bez sina Carlosa, a progovorila je i o paparazzima koji ju u zadnje vrijeme stalno slijede.

'Čini mi se da živim u akvariju. Ne mogu napraviti niti koraka bez da me ne slijedi nekoliko fotografa. Ma vama se čini normalno da ne možete otići u kino bez da vas prate fotografi? Na sreću Massimo ih više ni ne primjećuje, ali kada smo se počeli viđati bio je u šoku od tog stalnog silovanja privatnosti.', rekla je Nina.

A da paparazze više ni ne primjećuju potvrdile su i fotografije s zadnjeg izlaska s poduzetnikom iz Monze Massimom Baltimoreom. Nina i Massimo nisu skidali osmjeha s lica, a blicevi fotoaparata hrvatsku manekenku nisu spriječili ni da čučne na ulici i puši, iako je bila u minici.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju