Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon teškog perioda i prekomjerne doze pilula za spavanje, Nina Morić 'došla je sebi' i u svom zadnjem intervjuu odlučno poručila Belen Rodriguez da ni ne pomišlja da će ikada zauzeti njezino mjesto.


'Zaštititi ću sina Carlosa na sve moguće načine, dolje ruke s mog djeteta! Ako netko misli da me može zamijeniti, jako se prevarila. Ja sam Carlosova majka, nosila sam ga devet mjeseci ispod srca i dala mu život. Nitko na svijetu nije dao za njega više od mene, a ako moj bivši muž to ne razumije, to je njegov problem. Mene se ne može zamijeniti. Želim se posvetiti isključivo sinu Carlosu i mom poslu koji mi pruža zadovoljstvo.', odlučna je bila Nina Morić u intervjuu koji je dala za talijanski tjednik Vero.

Vezani članci Slika nije dostupna Fabrizio Corona: 'Lud sam za Belen Rodriguez!' Slika nije dostupna Nina Morić razmišlja o ulasku na 'Farmu'

Nakon što je završila s 'bukvicom' namijenjenoj Belen Rodriguez i bivšem mužu Fabrizij Coroni, Nina je potvrdila da su u tijeku pregovori za ulazak na talijansku Farmu, a da jedina stvar koja ju koči što zna da ne bi izdržala dugo bez sina Carlosa, a progovorila je i o paparazzima koji ju u zadnje vrijeme stalno slijede.

'Čini mi se da živim u akvariju. Ne mogu napraviti niti koraka bez da me ne slijedi nekoliko fotografa. Ma vama se čini normalno da ne možete otići u kino bez da vas prate fotografi? Na sreću Massimo ih više ni ne primjećuje, ali kada smo se počeli viđati bio je u šoku od tog stalnog silovanja privatnosti.', rekla je Nina.

A da paparazze više ni ne primjećuju potvrdile su i fotografije s zadnjeg izlaska s poduzetnikom iz Monze Massimom Baltimoreom. Nina i Massimo nisu skidali osmjeha s lica, a blicevi fotoaparata hrvatsku manekenku nisu spriječili ni da čučne na ulici i puši, iako je bila u minici.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju