Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Opća nestašica situiranih 40+ muškaraca, izazvana njihovim nenadanim odlaskom u hotel Remetinec, inspirirala je Alku Vuicu da opjeva tu tragediju.


Alka se opako bacila na osvajanje ljetnih top ljestvica, a Red Carpet je donio ekskluzivnu premijeru njezina novog kućnog uratka. Da doslovce 'kućnog' jer je Alka otvorila studio u vlastitom stanu, kako bi izbjegla nepotrebne gužve, vrućinu i troškove.

Vezani članci Slika nije dostupna 'Želim da Ante promijeni frizuru' Slika nije dostupna VIDEO: Simona Gotovac zapjevala turbo folk

Nedavno nagrađena za najljepšu neobjavljenu ljubavnu pjesmu, Alka još uvijek nije našla ljubav, a tu prazninu, sudeći po vlastitim stihovima, liječi peglanjem, ne rublja, već kartica.

>> Vlatka Pokos: Alka Vuica uništava tuđe živote i obitelji

Sasvim novi zvuk alkinog novog singla više podsjeća na Lolobridgidu nego li na njezine ranije hitove. Alka Vuica to pojašnjava riječima: ‘Kako je sad moderan taj elektro pop, koji je moja davna želja još iz 80ih jer je to na neki način glazba s kojom sam odrasla ja sam to jedva dočekala, a mogu ti reći stvarno mi je dosta ovoga što mladi slušaju u Hrvatskoj. Imamo u zadnje vrijeme vrlo malo angažiranih stvari, a ja jedino mogu progovoriti sa svoje duhovite strane, jer stvari ne mogu promijeniti, ali mogu ih barem komentirati kad me uhvate emocije onda sam stvarno predramatična, a to frajeri ne podnose, njima se od toga ježi koža.’

Iako bi neki zbog katastrofalne situacije u zemlji zaplakali Alka na sreću uvijek nađe rješenje, čak i kad njoj ovršiteljica zakuca na vrata.

‘Otvorila sam u ručniku ispod tuša sam bila i žena je rekla da je došla popisat nešto što ja nisam platila. Ja kažem: Šta bi vi popisali? Tehničke stvari?, kaže ona. Ja joj kažem kakve tehničke stvari i što onda radite s tim? Kaže pa onda to damo na dražbu. ‘Još bolje, onda ću vam dat i svoje vibratore pa vi prodajte Alkine vibratore, najbolje ćete zaraditi’, izjavila je Alka.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju