Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Za sve vas koji još uvijek patite i tugujete za pregorjelom starleticom Majom Demorales, konačno imamo dostojnu utjehu! Ona je Martina, iz Osijeka je, a idol joj je upravo Maja. Baš poput nje, Martina je od glave do pete u tigrastim krpicama i kaže kako je uopće ne dira što je pola grada trača.


Da ne bi bilo da vam Red Carpet poslužuje samo ‘mlado meso’, novinarka Edita Drušković usput je pokušala otkriti tko su idoli današnjim klincima i zašto je petminutna instant TV slava potpuno zaludila mlade. Tako osamnaestogodišnja Martina Romić iz Osijeka vrijeme provodi u šminkanju i šepurenju po svom gradu poput svog idola Maje Morales, no da je umjesto šminkanja malo vremena provela čitajući znala bi da bujne mogu biti grudi ali ne i narav.

Vezani članci Slika nije dostupna Maja Morales zbog turbofolka seli u Srbiju! Slika nije dostupna Maja Morales: Punim usta injekcijama i voljela bih još veće grudi

Psiholozi tvrde da se djeca u pubertetu identificiraju s nekim iz područja njihova interesa, odnosno svijet glazbe ili sporta. Maja Morales je samo jedna od instant zvijezda koja poput ostalih ‘zvijezda’ služe isključivo u svrhu zabave.

Nitko ne zna što Maja Morales radi. Ali ona je uvijek našminkana, napućenih usana i tinejdžeri misle da je to idealno, ona ništa ne radi, a uvijek je ‘sređena’

Upravo smo mi na televiziji zaslužni za njihov besprijekoran izgled pred malim ekranima. Ugrađujemo ekstenzije, operiramo grudi, uređujemo nokte, posuđujemo odjeću, ali sve u svrhu televizijske zabave, a ne kako bi bile idoli mladima, jer realnost je nešto sasvim drugo. Ti isti ljudi imaju najčešće drugačiji stvarni život. Kada se ugase svijetla reflektora, vraćaju se neinspirativnom stilu života .

Također treba imati na umu da je većina njih u kategoriji ‘zvijezda padalica’ koje se na estradnom nebu zadržavaju vrlo kratko. Upravo je razlog tome nedostatak pravih kvaliteta . Zbog istih razloga ni bankovni računi im nisu izdašni, već im je dovoljna računica dvominutno pojavljivanje na televiziji.

Za već spomenutu osamnaestogodišnjakinju koja je za idola izabrala Maju Morales, imamo samo jednu toplu preporuku; da idole bira bolje. Jer računica je jednostavna: Ako želite biti moderna dvorska TV luda izbor je vaš, ali imajte na umu da dvorske lude objektivno nitko ne poštuje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju